16 / 05 / 2024

Batman yeni adliye binasında 6 araçlık otopark yapıldı

Batman yeni adliye binasında 6 araçlık otopark yapıldı

Yaklaşık 33 Milyon TL’ye mal olacak Batman’ın yeni Adliye binası tamamlama aşamasına geldi. 3 Blok ve 4 kattan oluşan yeni adliye binasında 6 araçlık otopark alanı yapılması şaşkınlık yarattı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Batman yeni hastanesi için gün sayıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşası tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

Bursa Orhangazi'deki Adliye Sarayı binası inşaatında son durum!

Bursa Orhangazi ilçesindeki yeni Adliye Sarayı binası inşaatında çalışmalar hızla sürüyor. Dış cephe kaplamaları biten binanın yaz döneminde açılması hedefleniyor...

Batman’nın yeni hastanesi, emlak piyasasını canlandırdı!

2020 yılının yatırım programına alınan 500 yatak kapasitesine sahip yeni hastane, Batman’daki emlak piyasasını hareketlendirdi.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Batman'ın yeni imar planları iptal edildi!

Batman'da Körük ve Tilmerç Köyleri'ndeki 780 hektarlık alan için hazırlanan imar planı iptal edildi. Alan için yeni planın hazırlanması bekleniyor.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Kırıkkale’nin yeni adliye binası hizmete girdi!

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, yeni hizmete giren adliye binasını basın mensuplarına tanıttı. Adliye binasının 40 bin metrekare olduğunu söyleyen Ayaz, binada 42 duruşma salonun olduğunu ifade etti.

Batman yeni adliye binasında 6 araçlık otopark yapıldı Haberi

Batman yeni adliye binasında 6 araçlık otopark yapıldı

Batman Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten: “Binanın geçici kabulü bu ay sonunda yapılacak. Sadece 6 araçlık park yerinin olması kabul edilir bir durum değil. Bu sorunu çözmek için girişimlerimiz var” dedi.


3 BLOKLU ADLİYEYE 6 ARAÇLIK PARK

Batman’ın Gültepe mahallesinde yapımı bitme aşamasına gelen yeni Adliye binasına 6 araçlık otopark yeri ayrılması ‘şok’ yarattı. 3 Blok ve 4 kattan oluşan Adliye binasının geçici kabulünün ay sonunda yapılacağını belirten Batman Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Tüten: “Bina oldukça donanımlı. Ancak otopark bölümünün 6 araçlı olarak planlanması kabul edilir bir durum değil. Firmayı uyarmamıza rağmen proje değişikliği kabul edilmedi. Bu sorunu çözmek için Bakanlık nezdinde de girişimlerde bulunduk. Keşke otopark binanın alt bölümüne yapılmış olsaydı” dedi.


TAŞINMA ADLİ TATİLDE

Yeni Adliye binasındaki malzemelerin büyük bölümünün Erzurum Açık Cezaevi’nden...