12 / 05 / 2024

batmanda belediye arsası üzerine ev yapanların durumu

batmanda belediye arsası üzerine ev yapanların durumu

Batman Belediye Başkanlığı, İluh, Huzur ve Yeşiltepe mahallelerinde belediyeye ait arsalar üzerinde evleri bulunan vatandaşların, işgal ettiği arsaları satın almaları için 9 Ocak'ta yapılacak olan satış ihalesine katılmaları çağrısında bulundu....

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Bakanlıktan çevre katliamına geçiş yok! Belediye geri adım attı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yapacağını duyurduğu Buca Cezaevi arsasına moloz dökerek mezbeleliğe çevirdi. Olayın ardından harekete geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediyeyi uyardı. Ardından araziyi temizlemek zorunda kalan belediye, giriş çıkışlarını da kapattı.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Tekirdağ'da 30 adet belediye arsası satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesi'nde yer alan 30 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'deki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte arsa satışı ile ilgili merak edilenler... 

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Belediye o ildeki 13 adet arsa ile 1 araziyi satıyor! 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya ili Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Beyşehir ilçesinde yer alan 12 arsa, 1 arazi ve 1 adet de iki katlı lojman ve arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye KDV'den muaf 3 konut arsası satacak! 

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Palandöken'de yer alan 3 adet konut arsasını satışa çıkardı.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

O ilde belediye 5 arsa satıyor! Arsa alacaklar sakın kaçırmayın!

Aydın Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu arsası satışa sunuldu.

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den yüzde 30 indirimli sıfır ev fırsatı! İl il başvurular başlıyor

TOKİ 81 ilde indirimli konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ, yapacağı konut projeleri için büyükşehir belediyeleri ile temasa geçmeye başladı. İlk olarak Adana'nın Yüreğir ilçesinde belediye arsası 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığına devredildi.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

batmanda belediye arsası üzerine ev yapanların durumu Haberi

batmanda belediye arsası üzerine ev yapanların durumu


Batman Belediye Başkanlığı, belediyeye ait arsaların üzerinde ev yapan vatandaşları uyardı.


Batman Belediye Başkanlığı, 5 ay önce alınan meclis kararı doğrultusunda İluh, Huzur ve Yeşiltepe mahallelerinde belediyeye ait arsalar üzerinde evleri bulunan vatandaşların, işgal ettiği arsaları satın almaları için 9 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan satış ihalesine katılmaları çağrısında bulundu. Belediye Başkanlığından konuyla ilgili yapılan çağrı şöyle:


"İluh, Huzur ve Yeşiltepe mahallelerinde 2002 yılında yapılan 3194 sayılı imar kanununun 18 maddesi gereği DOP (düzenleme ortaklık payı) oranından yapılan kesinti sonucu bazı parsellere belediye hisse bazında ortak olmuştur. Üzerinde yapılaşma olan bu bölgede satışa çıkarılacak olan arsalarda vatandaşlar tarafından evleri mevcut olduğundan 2886 sayılı devlet ihale kanununa 35 maddesi (a) bendine göre satışı yapılacaktır. Vatandaşların kendi evlerinin yerlerini almaları için duyarlılık göstermeleri...