04 / 05 / 2024

Batmanda eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti

Batmanda eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

Gürcistan'da ABD ile savaş eğitim merkezi inşa edilecek!

Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria yaptığı açıklamada Güvenlik Hazırlığı Programı"na başlayacaklarını ve bu çerçevede ülkesinde ABD ile savaş eğitim merkezi inşa edeceklerini söyledi

Gayrimenkul'de Dijital Pazarlama Eğitim Semineri 9 Haziran'da!

Gayrimenkul sektöründeki eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı sunan ''Gayimenkul'de Digital Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci'' eğitim semineri 9 Haziran'da.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Pusula TMGD Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula TMGD Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi,Faruk Burak Güçerdem tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos 'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi 'nde kuruldu.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Solar Express Enerji Yatırım Mühendislik Eğitim ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Solar Express Enerji Yatırım Mühendislik Eğitim ve Lojistik Anonim Şirketi, Seda Şen tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Enercon Solar Enerji Yatırım Mühendislik Eğitim ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Enercon Solar Enerji Yatırım Mühendislik Eğitim ve Lojistik Anonim Şirketi, Seda Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul'da eğitim bursu başvuruları başladı!

Polat markasının deneyimi ile hayata geçirilen Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, ihtiyaç sahibi lise ve üniversite öğrencilerine eğitim destek bursu veriyor

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Yılmaz Çelik ve Alper Çelik ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sok. Sokak'ta kuruldu.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Kamu Özel İşbirliği ile Manisa'da temeli atıldıktan sonra ayyuka çıkan 558 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar hızlandırıldı. Yeni proje çerçevesinde binaya Deprem Sismik İzolatör'ü dahil edildi.

Şile Pınartepe'ye Doğa Eğitim Okulu kurulacak!

Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal ormancılık faaliyetleri kapsamında, İstanbul'un Şile ilçesinde Doğa Eğitim Okulu kurulacağı bildirildi. Şile’de kurulacak Doğa Eğitim Okulu, A tipi mesire yerinde tesis edilecek.

Lumax Mühendislik Enerji Yatırım Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lumax Mühendislik Enerji Yatırım Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Batmanda eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti Haberi

Batmanda eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti

YATIRIMLAR TAM HIZ

Valilik, 2015 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen hizmet ve yatırımlarla ilgili açıklamada bulundu. 167 bin 327 öğrencinin eğitim gördüğü kentte geçen yıl 202 derslik inşa edildi. 493 yeni dersliğin yapımı ise devam ediyor. Geçen yıl spor yatırımlarında ise 43 Milyon 24 Bin liralık projelere imza atıldı.


İŞTE YATIRIMLAR

Yatırımlarla ilgili şu açıklamada bulunuldu: “2015 yılında ilimiz genelinde 202 adet derslik, 500 kişi kapasiteli 2 adet öğrenci yurdu, 200 kapasiteli 2 adet spor salonu inşa edilerek kullanıma açılmıştır. İnşa edilen eğitim yatırımlarına toplam 43.024.681,00 TL harcama yapılmıştır. İlimiz genelinde halen 188.807.051,00 TL bütçeli 493 adet derslik, 12 adet spor salonu, lojman ve atölyelere ait inşaat çalışmaları devam etmektedir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...