04 / 05 / 2024

batmandaki yeni meslek yüksekokulu ne zaman açılacak

batmandaki yeni meslek yüksekokulu ne zaman açılacak

Batman'ın Kozluk ilçesinde yapılması planlanan Batman Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında kazı ve hafriyat çalışmaları başladı. Kaymakam Aktürk, Meslek Yüksek Okulunun ilçeye büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi...

SGK açıkladı! Erken emekli olacak meslekler hangileri? Listeye 44 meslek daha eklendi!

Erken emeklilikten yararlanmak isteyen çalışanların belirli bir sigortalılık süresini tamamlamış olmaları ve minimum prim gün sayısına ulaşmış olmaları lazımdır. Öte yandan, her meslek grubu için belirlenen özel şartlar ve çalışma süreleri de yer almaktadır. SGK, yeni listeyi açıkladı.

2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı?

2024 asgari ücretin belli olmasıyla meslek gruplarının da yeni maaşları netlik kazandı. Peki 2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı? 

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile temasa geçerek yeni projesini hayata geçirme anlamında ilk adımı attı. İşte konu ile ilgili detaylar...

En düşük memur maaşı 32 bin 865, memur emeklisi maaşı 12 bin 930 TL! Meslek meslek açıklandı! Yeni maaşınıza bakın!

Yılbaşında en düşük memur maaşının 22 bin liradan 32 bin 865 TL'ye, en düşük emekli aylığının 7 bin TL'ye yükselmesi öngörülüyor. İşte meslek meslek memur maaşları...

SGK'dan son dakika duyurusu! Erken emeklilik hakkı olan meslekler güncellendi!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) tarafından erken emeklilik hakkına sahip olan meslek gruplarına dair son dakika duyuru geldi. SGK, erken emeklilik meslek gruplarına dair yeni listeyi paylaştı. İşte erken emekli olma fırsatı yakalayacak yeni meslek grupları...

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Emekli ve memura 3 zam birden! Tek tek hesaplandı! İşte meslek meslek yeni maaş tablosu...

Memur ve emekliler için temmuzda yapılacak ara zam için oranlar belli olmaya başladı. Yüzde 6 sözleşme zammı, 6 aylık enflasyon farkı refah payı ile beraber maaşlara 3'ü 1 arada zam yapılmış olacak. İşte yeni maaş tablosu...

Şanlıurfa'da meslek siteleri yeni yerlerine taşındı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınması için çalışmalarını hızlandırdı. 

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Talas'ta yeni imar planları hazırlanıyor!

Talas Belediyesi, ilgili meslek odaları ve müteahhitlerin katılımıyla yeni imar planı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını konuşmak adına toplantı düzenledi.

batmandaki yeni meslek yüksekokulu ne zaman açılacak Haberi

batmandaki yeni meslek yüksekokulu ne zaman açılacak


Batman'ın Kozluk ilçesinde yapılması planlanan Batman Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında kazı ve hafriyat çalışmaları başladı.


Kaymakam Orhan Aktürk, Kozluk ilçemizde yapılacak olan  Meslek Yüksek Okulun  ilçeye büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi. Aktürk, kaba harfiyat işlerinin en kısa sürede tamamlanacağını, hafriyat işlerinin bitmesinin ardından okul açılışının yapılacağını...