01 / 05 / 2024

Battal İlgezdi biyografi

Battal İlgezdi biyografi

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Toplantıda belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ataşehir Belediye Başkan adayı olan Battal İlgezdi kimdir?

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erfen Enerji Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Battal Halaç tarafından kuruldu.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drk Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin sermaye bedeli ile Battal Öksüz tarafından kuruldu.

Beyazyol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazyol Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Battal tarafından kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Ahdem Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebil Ahdem Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Battal Atmaca tarafından kuruldu.

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Battal İlgezdi biyografi Haberi

Battal İlgezdi biyografi

Battal İlgezdi kimdir?

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak 13 saat süren toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Ataşehir Belediye Başkan adayı belediyenin mevcut başkanı Battal İlgezdi oldu. Peki Battal İlgezdi kimdir?


Battal İlgezdi biyografi..

Battal İlgezdi, 11 Mart 1959 tarihinde Malatya'da doğan Battal İlgezdi, İlkokulu Malatya'da okudu. Daha sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a taşındı ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 


Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun olan Battal İlgezdi, aile şirketlerinde görev alarak ticaret hayatına atıldı. 


Öğrencilik yıllarında başlayan siyaset yaşamını 1984 yılında SODEP'de sürdürmeye başladı. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı ve yedi yıl İstanbul Ümraniye İlçe Başkanlığı görevini sürdürdü. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul İl...