02 / 05 / 2024

Battalgazi Benim Evim Projesi nerede

Battalgazi Benim Evim Projesi nerede

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Nalçacı, ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ ile dar gelirli vatandaşların uygun fiyatlarla ev sahibi olabileceğini belirtti..

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Emina Jahovic: Önceki evim benim için çok büyüktü!

eski eşi Mustafa Sandal ile komşu olacağı haberleriyle ilgili konuşan Emina Jahovic, "Önceki evim benim için çok büyüktü. Orada üç kadınla yaşıyorduk ama şimdi sadece bir yardımcımız olacak. Yeni evimiz çok daha kullanışlı" dedi.

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Ahmet Davutoğlu: Evim yok diyen emekli kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Duvar dekorasyon ürünleriyle evinizin havasını değiştirin!

Eğer duvarlarınızda yenilik yaptıysanız ya da yeni evinizin dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, tüm işlerin ardından şöyle bir durup evinize bakarsınız ve o an, “Burası benim evim” dersiniz. Çünkü duvarlar, evin ruhudur; kalbidir.

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.

Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı!

Anka Yapı Evim Kadıköy İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de yükseliyor. Anka Yapı tarafından konumlandırılan Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Fikirtepe Evim Kadıköy satılık!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Fikirtepe Evim Kadıköy satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 teras, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 3+1 teras, 4+1 loft dubleks, 5,5+1 teras olarak tasarlandı...

Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları!

Evim Kadıköy Fikirtepe fiyatları 232 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede; fitness merkezi, sauna, kütüphane odası, lounge alanı, mini club, açık / kapalı yüzme havuzu bulunuyor...

Battalgazi Benim Evim Projesi nerede Haberi

Battalgazi Benim Evim Projesi nerede

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Nalçacı,yeni bir ilçe inşa etmek istediklerini kaydederek; “Yaklaşık dört bin konuttan oluşması planlanan ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ sayesinde belediyemiz, sosyal belediyecilik kimliğini ön plana çıkararak dar gelirli, kirada oturan vatandaşlarımızın küçük bedellerle ev sahibi olmalarını sağlayacaktır. Yapılacak bu konutların yanı sıra ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ kapsamında, parklar, gezi alanları, sosyal tesisler ve yeşil alanlar oluşturulacaktır. Belediye imar planına uygun çalışmalarla ilçe halkımızın hak ettiği modern yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Projenin hayata geçmesiyle birlikte, dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, ilçenin gece kondu görünümünün önüne geçilerek modern ve kontrollü büyümesi sağlanacaktır. ‘Battalgazi’de İlkleri Birlikte Başaracağız’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, tüm aday adayı arkadaşlarım için hayırlara vesile...