30 / 04 / 2024

batu-esse

batu-esse

Borçlarından dolayı kapanan ev ürünleri perakende zinciri Esse, tedarikçilerin iş birliği ve ASKON Başkanı Mustafa Koca’nın önderliğinde Batu Yatırım Holding çatısı altında Batu-Esse adıyla yeniden hayata geçiriliyor.

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak! ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK Market 27 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Uzun tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Target Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batu Duo ve Maimaijiang Paerhati tarafından kuruldu.

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Pelin Batu Datça'ya yerleşiyor!

Ünlü oyuncu Pelin Batu bir çok ünlü isim gibi şehir hayatından sıkıldı. Datça'dan iki ev satın alan Batu, ailesiyle birlikte bahçeli yeni evlerine yerleşecek.

Esse Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayyıldız tarafından kuruldu. 

batu-esse Haberi

batu-esse

Kendi sektöründe yüzde 35’lik payla lider olan ancak borçlarından dolayı 60 bin kişinin mağduriyet yaşadığı Esse’nin tüm mağazaları kapanmıştı. Dün yapılan basın toplantısıyla şirketin, alacaklı tedarikçilerin de desteğiyle yeniden ayağa kaldırılacağı duyuruldu. Tedarikçilerin de katıldığı toplantıya Batu-Esse’nin  Yönetim Kurulu Başkanı Veli Uğur Çabuk, ASKON Başkanı Mustafa Koca, Batu Yatırım Holding Avukatı Serbülent Baykan, Batu Yatırım Holding Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman katıldı. Batu-Esse adına basın açıklamasını yapan Batu Holding Avukatı Serbülent Baykan, dağılmış olan bu organizasyonu yeniden toparlama ve hayata geçirme kararı aldıklarını belirterek “14 Şubat itibariyle yeni bir süreç başladı” dedi. 


8 OTELE MAĞAZA AÇILACAK

Kendi sektörünün yüzde 35’lik kısmında lider olan Esse markası için tedarikçi, çalışan, bayi ve nihayetinde müşterilerin ciddi mağduriyetler yaşadığına dikkat çeken Baykan “Batu Yatırım A.Ş. ve...