04 / 07 / 2024

Batuhan Batu biyografisi

Batuhan Batu biyografisi

Batu Group'da İcra Kurulu Başkanı Batuhan Batu, iş hayatına 1997 yılında aile şirketi olan Batu Yapı A.Ş.'de başladı. Peki Batuhan Batu kimdir? İşte Batu'nun biyografisi...

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Seyahat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Uzun tarafından kuruldu.

Ekonomist Batuhan Tufaner emekli maaşlarına zam tahminini açıkladı!

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlara ilişkin yorumlarını paylaştı.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu İst İnşaat Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

Pelin Batu Datça'ya yerleşiyor!

Ünlü oyuncu Pelin Batu bir çok ünlü isim gibi şehir hayatından sıkıldı. Datça'dan iki ev satın alan Batu, ailesiyle birlikte bahçeli yeni evlerine yerleşecek.

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batu Cephe Sistemleri Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gönül Köseoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esse: Batu Yatırım Holding ile mağaza açılmayacak!

Esse tarafından yapılan açıklamada Batu Yatırım Holding ile yeni mağazalar açılamayacağı belirtildi. Açıklamada hukuken ve madden bu durumun mümkün olmadığı da vurgulandı.

Esse, Batu-Esse adıyla yeniden açılıyor!

Borçlarından dolayı kapanan ev ürünleri perakende zinciri Esse, tedarikçilerin iş birliği ve ASKON Başkanı Mustafa Koca’nın önderliğinde Batu Yatırım Holding çatısı altında Batu-Esse adıyla yeniden hayata geçiriliyor.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Çelik Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Yıldırım tarafından Halkalı'da kuruldu.

Batuhan Batu biyografisi Haberi

Batuhan Batu biyografisi

Batuhan Batu kimdir?


Batuhan Batu 1979 yılında İstanbulda doğdu. Lisans eğitimini Istanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde yaptıktan sonra yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde sürdürdü. Halen aynı üniversiteye bağlı Ortadoğu Araştırmalar Enstitüsü'nde doktora eğitimine devam etmektedir. 


Ticaret hayatına resmi olarak 1997 yılında aile şirketi olan Batu Yapı A.Ş.'de ortak ve imza yetkilisi olarak başladı. 1997 yılında özelleştirme idaresinden özelleştirilen Türkiyenin en stratejik orman ürünleri tesislerinden biri olan Kalkım Orüs tesislerinin idaresini üstelenen ve halen faaliyetine devam eden Kalkım A.Ş. nin yönetiminde yer almaktadır. 


Ayrıca 1996 yılında milli eğitime kazandırılan ana okulu ilk ve orta derecelerde eğitim veren Türkiyenin nadide eğitim kurumlarından olan 21.Yüzyıl Koleji'nin 2000-2006 yılları arasında Kurucu temsilciği ve daha sonra Kuruculuğu görevlerini üstlenerek eğitimcilik yapmıştır. 


Kendisine ait Fil Medya adlı...