06 / 07 / 2024

BAU International Washington D.C. Üniversitesi

BAU International Washington D.C. Üniversitesi

BAU International Washington D.C. Üniversitesi’nde düzenlenen, Türk iş dünyasından genç iş insanlarının konuşmacı olarak katıldığı panelde, kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin uzun vadeli kredi notunu düşürmesi ele alındı.

Daha iyi bir bina yönetmeliği Maraş'taki depremin etkisini azaltır mıydı? Washington Post'tan deprem analizi!

Dünyanın onlarca ülkesinden Türkiye'ye yardım ekipleri ve erzak yollanırken; ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post tarafından yapılan geniş çaplı analizde depremin neden bu kadar ölümcül olduğu bir bir sıralandı. İşte ayrıntılar...

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Washington'da inşaat halindeki bina çöktü!

ABD Washington'da inşaat halindeki bina çöktü. Binanın çökme nedeninin henüz bilinmediği belirtildi...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Bau Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bau Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz tarafından kuruldu.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

BAU International Washington D.C. Üniversitesi Haberi

BAU International Washington D.C. Üniversitesi

BAU International Washington D.C. Üniversitesi’nde düzenlenen, Türk iş dünyasından genç iş insanlarının konuşmacı olarak katıldığı panelde, darbe girişimi sonrası yaşananlar ve kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin uzun vadeli kredi notunu düşürmesi ele alındı.


Moderatörlüğünü Global Policy Institute (GPI) Başkanı Paolo von Schirach’ın üstlendiği tartışmada, Gayem Group yönetici ortağı Eral Osmanlar, “Türkiye’nin ortağından beklentisi darbenin elebaşı Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iadesi için sürecin ivedilikle işletilmesidir” dedi. üç gün arayla


ÇELİŞKİLİ KARARLAR

Bahçeşehir Eğitim Kurumları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ise Türkiye’nin bölgesindeki pek çok soruna rağmen ekonomisinde yüzde 4 büyüme yakaladığını belirterek, “Moody’s daha önce yaptığı değerlendirmede Türkiye ekonomisinin darbenin şokunu tamamen emdiğini belirtmişti. Bu değerlendirmeden üç gün sonra kredi notunu düşürdü. Üç gün içinde kendisiyle çelişen bu kuruluşun güvenilirliğinden şüphe ediyoruz. Acaba darbe...