02 / 05 / 2024

Bauhaus yeni şubeler

Bauhaus yeni şubeler

Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren Bauhaus’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi.

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi 2021'nin sonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi, ekspres şubeler açmaya başladı. Al-götür konseptiyle hizmet verecek bu şubelerin, 2021 yılı sonuna kadar 25'e ulaşması hedefleniyor. Marka, yeni şubeler için franchising veriyor.

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Premar yeni gayrimenkul danışmanları arıyor!

Gayrimenkul sektörü kendi işini kurmak isteyen girişimcilere fırsat yaratıyor. Premar Genel Müdürü Hakan Eilkun, açılacak şubeler için yeni gayrimenkul danışmanlarının arandığını söyledi.

Pizzabulls Londra'da da şube açacak!

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Pizzabulls, şube sayısını 47’ye yükseltti. Yurtiçinde ve yurtdışında franchising sistemiyle yeni şubeler açacak. Yatırım bedeli 90 bin dolar...

İşte yeni şubeler açacak olan 3 firma!

Fastfood, döner, pastane, kafe, mobilya, ayakkabı, kozmetik, eğitim, oto bakım, spor... Bu yıl ön plana çıkacak alanlardaki iş fırsatlar neler? İşte şubeleşecek olan firmalar...

Paşa Döner Anadolu yakasında yeni şubeler açacak!

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Otoshops 2017'de yeni şubeler açacak!

ÖTV ve kur artışı araç alımlarında 2. ele talebi artırdı. Sektöre iddialı giriş yapan Otoshops da yatırım planlarını ve hedeflerini revize etti. 35 milyon ek yatırımı gündeme alan şirket, büyük şehirlere şube açmaya hazırlanıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yeni binaya taşınıyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde, ağır hasar gören ana binada görevlerine devam edemeyen şubeler, Söğütözü'ndeki yeni hizmet binasına taşınıyor.

Sultanahmet Köftecisi Avrupa'da yeni şubeler açacak!

İstanbul'un asırlık markalarından Tarihi Sultanahmet Köftecisi, yurtdışı atağına kalktı. Şirket, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şubeyle yüzlerce Türk'e yurtdışında istihdam imkanı sağlayacak.

Yapısaray İnşaat Konya'da 3. şubesini açtı!

İnşaat sektöründe 31 yıllık deneyimi ile hizmet eden Yapısaray İnşaat Ltd Şti. 3. Şubesini Fetih Caddesi'nde dualarla açtı. Yapısaray müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yeni şubeler açmaya devam ediyor.

Bauhaus yeni şubeler Haberi

Bauhaus yeni şubeler

Türkiye’de ‘kendin-yap’ kavramını yerleştiren Bauhaus, Türkiye genelindeki 10’uncu şubesini Ankara’da açtı. Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren Bauhaus’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi. 


Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü rahatça bulabildikleri bir konsept oluşturan Bauhaus Yenimahalle, 12 bin metrekare satış alanında 120 bin ürün çeşidi ile hizmet veriyor.


Bauhaus Türkiye’nin 10’uncu şubesi Bauhaus Yenima-halle’nin açılışında konuşan Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, “Ankaralıları gerek yapı marketi konseptiyle, en fazla ürün çeşidiyle, en düşük fiyat garantisi vererek ağırlamaya bu şubemizde de devam edeceğiz.” dedi. Ankara’daki ilk şubeyi Cepa Alışveriş Merkezi’nde ikincisini Etlik’te Forum Alışveriş Merkezi’nde açtıklarını belirten Yelmer, “Üçüncüsünü de talepler üzerine Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Yenimahalle’de açtık.” diye konuştu. Açılışta ünlü isimlerin de bulunduğu...