02 / 05 / 2024

baumax İstanbul

baumax İstanbul

Baumax İstanbul kapandı. 50 mağaza hedefiyle Türkiye’ye gelen Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın macerası kısa sürdü. Şirket, İzmit ve Bodrum’un ardından İstanbul Avcılar’daki mağazasını da kapattı.

bauMax, İstanbul’da büyük bir izdihamla açıldı!

9 ülkede, toplam 159 marketi ve 11 bine yakın çalışanıyla faaliyet gösteren Avusturyalı dev yapı marketi bauMax artık İstanbul’da

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

BauMax'ın Türkiye'deki mağazaları teker teker kapanıyor!

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye 'den çıkış kararı doğrultusunda mağazalarının teker teker kapatıyor. baumax'ın 2012 yılında büyük umutlarla açtığı İstanbul 'daki 15 bin metrekarelik şubesi de tabelalarını indirirerek kapısına kilit vurdu...

Baumax İstanbul kapandı!

Baumax İstanbul kapandı. 50 mağaza hedefiyle Türkiye’ye gelen Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın macerası kısa sürdü. Şirket, İzmit ve Bodrum’un ardından İstanbul Avcılar’daki mağazasını da kapattı.

bauMax İstanbul mağazası kapandı!

Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye'den çıkış kararı doğrultusunda mağazalarının teker teker kapatıyor. baumax'ın 2012 yılında büyük umutlarla açtığı İstanbul'daki 15 bin metrekarelik şubesi de tabelalarını indirirerek kapısına kilit vurdu.

BauMax Türkiye'deki mağazalarını kapatıyor!

Avusturyalı yapı malzemeleri mağaza zinciri BauMax'ın sahibi Karlheinz Essl yaptığı açıklamada, Türkiye'deki 7 outletin kapatılacağını ve Güneydoğu Avrupa'daki diğer bazı pazarlardan da çıkabileceklerini dile getirdi...

BauMax Türkiye'deki mağazalarını kapatacak!

Avusturyalı yapı malzemeleri mağaza zinciri BauMax' ın sahibi Karlheinz Essl, Türkiye' deki yedi outletin kapatılacağını ve güneydoğu Avrupa' daki diğer bazı pazarlardan da çıkabileceklerini söyledi...

BauMax Türkiye'nin yeni genel müdürü Rainer Wendelberger oldu!

BauMax Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Rainer VVendelberger atandı. Daha önce Bulgaristan'da görev yapan VVendelberger, yatırım, gayrimenkul, proje geliştirme alanında faaliyet gösteren Terracon Ltd.'de genel müdür olarak görev yaptı.

baumax İstanbul Haberi

baumax İstanbul

Türkiye pazarına 2010 yılında büyük hedeflerle giren ve 2018’e kadar 50 mağazaya ulaşma hedefi koyan Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın Türkiye macerası kısa sürdü.  Türkiye ile beraber girdiği Güneydoğu Avrupa pazarında istediği başarıya ulaşamaması ve zarar etmesinin ardından bazı ülkelerden çıkış kararı alan şirket, Türkiye’deki mağazalarını teker teker kapatıyor. İzmit ve Bodrum mağazalarının ardından İstanbul Avcılar’daki mağaza da kepenk indirdi. Türkiye’ye 25 milyon euroluk Samsun mağazası ile adım atan bauMax, 2 yıl içinde İzmit, Eskişehir, İzmir, Ankara, İstanbul ve Bodrum’da 7 mağazaya ulaştı. 

‘Memnunuz’ dedi ama...

Sektörde; bauMax’ın Türkiye’de istediği başarıyı yakalayamamasının temelinde büyük metrekareli mağazaları yönetememesi ve yüksek kiraların yattığı belirtilirken Koçtaş’ın başını çektiği devlerle de konsept olarak rekabet edememesinin de etkili olduğu ifade ediliyor.

bauMax’ın Başkanı Martin Essl, 27 milyon euroya...