18 / 05 / 2024

Baumit 2014 projeleri

Baumit 2014 projeleri

21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya Calista Luxury Resort Hotel’de gerçekleşen buluşmanın ana teması ise, başarılı bir yılı geride bırakan markanın 2014 hedefleri doğrultusunda “Birlikte daha ileriye” oldu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Baumit Life Challenge için geri sayım başladı!

Baumit Türkiye, yarışmada apartman, konut dışı yeni bina, ısı yalıtımı renovasyonu ve özel dış cephe tasarımı kategorilerindeki projeleri ile yer alıyor. 4 Mayıs’a kadar sürecek internet oylamasına siz de katılabilirsiniz.

Baumit'ten 15 yıl garantili ısı yalıtımı!

Baumit, 2014 yılında başlattığı ve büyük ilgi gören Renovasyon Hizmet Paketi uygulamasını, 2015 yılında da devam ettiriyor. Baumit Renovasyon Paketi’nde 15 YIL sistem garantisi sunuluyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Baumit Türkiye inşaat pazarının üzerinde büyüme hedefliyor!

Baumit olarak 2014 yılında tüm ürün gruplarında belirledikleri hedeflerin tümünü yakaladıklarını belirten Baumit Pazarlama Müdürü Candan Mumcuoğlu, bir önceki yıla göre yüzde 25’lik bir büyüme elde ettiklerini söyledi...

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Baumit 2014 projeleri Haberi

Baumit 2014 projeleri

“Birlikte daha ileriye” konsepti ile gerçekleştirilen Baumit İş Ortakları Zirvesi 2014’ün açılış konuşmasını Baumit Türkiye Genel Müdürü Batuhan Besler yaptı. Batuhan Besler konuşmasında, 2013 yılında inşaat sektörünün gelişme rakamlarının üzerinde bir performans göstererek yaklaşık %20 oranında büyüdüklerini kaydederek, bayilerine gösterdikleri bu başarıdan dolayı teşekkür etti. 2014 yılından beklentilerinin de yine çift haneli bir büyüme olduğunu belirten Besler, 2013 yılının değişim 2014 yılının ise performans yılı olacağını açıkladı.

Baumit’in yenilikçi yapısının önemli bir kaynak olduğunu vurgulayan Batuhan Besler, mevcut ürünlerin yanı sıra 2014 yılında yeni ürünlerle sadece uzman oldukları ısı yalıtım alanında değil, yeni ürün gurubu su yalıtımı gibi farklı ürün grupları ile de gelişme göstermeyi hedeflediklerini kaydetti. Yeni projeler kadar renovasyon konusunda da iddialı olacaklarının altını çizdi.

Baumit Satış Müdürü Erdal...