03 / 05 / 2024

Baumit Akademi Yollarda

Baumit Akademi Yollarda

Avrupa’nın lider mantolama ve yapı harçları üreticisi Baumit, yapı sektörünü bilinçlendirmek için başlattığı “Baumit Akademi Yollarda” projesiyle,  inşaat firmalarına, bayilere, akademisyenlere, yapıya ve yalıtıma ilgi duyan herkese ulaşmayı hedefliyor...

Türkiye'nin ilk zırhlı SUV'u TULGA 2025'te yollarda olacak!

BMC İcra Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Murat Yalçıntaş yaptığı açıklamada BMC tarafından üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli, doğuştan zırhlı SUV'u "TULGA"nın 2025 yılında yollarda olacağını söyledi.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Türkiye’de 2030 yılına kadar 2,5 milyon elektrikli araç daha yollarda olacak!

Uluslararası Enerji Ajansı’na göre şu an dünyada 26 milyondan fazla elektrikli araç yollarda. Türkiye’de de TÜİK’in Ocak 2023 verilerine göre 14 bin 552 araç var ve dünya genelindeki artış göz önüne alındığında 2030 yılında 32,5 milyon elektrikli aracın trafiğe çıkması bekleniyor.

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi, kira hukuku kapsamında eğitim düzenliyor. Eğitimde, 'Kira bedelinin belirlenmesi ve uyarlaması','Kira sözleşmesinin sona ermesi' , 'AVM kiralamalarında yaşanan hukuki sorunlar',gibi konular ele alınacak...

Baumit Akademi Yollarda Haberi

Baumit Akademi Yollarda

Deneyimli bir kadro ile yola çıkan “Baumit Akademi” bir yandan ürünler, uygulamalar, teknikler ve trendler konusunda bilgiler aktarırken bir yandan da merak edilen soruları cevapladı. Aynı zamanda yapı profesyonellerinin hayallerindeki projeleri gerçekleştirmeleri için çözüm yolları sundu. İstanbul, Bartın, Eskişehir, İzmir, Ankara ile başlayan Trabzon ve İzmir’le süren “Baumit Akademi Yollarda” projesi, talepler doğrultusunda rotasını diğer illere çevirmeye devam edecek.

Trabzon’da gerçekleştirilen ilk buluşmada Baumit yetkili bayisi Tesla Yapı kurucuları ve çalışanlarıyla bir araya gelinerek Baumit ürünleri ve ürünlerin uygulama detayları hakkında bilgiler aktarıldı. Baumit’in mantolama sektöründe tek olan 15, 20 ve 25 yıllık sistem garantileri konusunda detaylı içerikler sunuldu. Sektörün bildiği adıyla “Ali Baba” tarafından gerçekleştirilen sunumlar sonrasında şehrin önemli tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi.  

Baumit Teknik Danışmanı Ali...