05 / 05 / 2024

Baumit PremiumFuge markası

Baumit PremiumFuge markası

Baumit, yüksek mukavemetli ve alternatifli seramik yapıştırıcıları ile uygulama kolaylığı ve yüksek performans yaratıyor. Ürün, her alt yüzey ve fayans boyutu için farklı sınıflarda profesyonel çözümler sunuyor.

Baumit Classico Special Rille ile dokular çizgiye dönüştü!

Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille..

Starwood Hotels Resorts Türkiye'ye Tribute Portfolio markasını getirecek!

Türkiye’de 11 oteli bulunan Starwood Hotels & Resorts, yeni markası Tribute Portfolio’yu da getirmek için düğmeye bastı. Starwood’un 10’uncu markası olan Tribute Portfolio, üst segmentte bir marka.

Kılıçoğlu, Megaron Çatı Teknolojileri markasını hayata geçirdi!

hayata geçirdiği Megaron Çatı Teknolojileri markası ile tüm çatı teknolojilerini güçlü bir markanın çatısı altında topluyor ve alternatif renklerle çatılara yeni bir estetik kazandırıyor.

Baumit'ten iklim etkilerine karşı dirençli hazır dekoratif kaplamalar!

Modern cephe kaplamalarının sunduğu çok yönlü tasarım olanakları, büyük oranda boya ve kaplama malzemeleri alanındaki yeniliklere dayanıyor. Baumit’in hazır dekoratif kaplama ürünleri iklim etkilerine karşı dirençli olmasıyla tercih ediliyor.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

Gaysan Mobilya Multimo markasıyla yeniliklere devam ediyor!

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Ege Seramik Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında!

Seramik sektöründe daima öncü rol oynayan Ege Seramik 2015 araştırma sonucuna göre Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldı.

Fuzul, Nevita markası ile Körfez'e açıldı!

Fuzul Grup, gayrimenkul sektörüne daha fazla yabancı yatırımcı çekebilmek amacıyla 'Nevita' markasıyla Körfez ülkelerindeki ilk ofisini açtı. Şirket yılsonunda 30 milyon dolar satışa ulaşmayı hedefliyor.

Baumit Türkiye yüzde 25 büyümeyi hedefliyor!

Baumit Türkiye'nin Genel Müdürü Atalay Özdayı Dilovası Gebze Fabrikası'nda basın mensupları ile bir araya geldi, 2008 yılında toplamda 14 milyon euro yatırımla kurulan Türkiye'deki fabrikanın yıllık 300 bin ton üretim kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Akkuş Grubu inşaat sektöründe kendi markasını yaratmayı hedefliyor!

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde.

Şişecam Nude markasıyla Milano'da mağaza açtı!

Dünya şirketi olmak için bir denge oluşturduklarını belirten Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Kırman, Nude (çıplak) ile dünya markası olacaklarını söyledi. Şişecam, 130 bin ton camı çöpten kurtarmış..

Baumit PremiumFuge markası Haberi

Baumit PremiumFuge markası

Baumit, geliştirilmiş formüllü karo yapıştırıcıları ve derz dolguları, “doğru yüzeye, doğru sınıf ve performansta ürün anlayışıyla” her alt yüzey ve fayans boyutu için farklı sınıflarda profesyonel çözümler sunuyor.


Beyaz çimento esaslı Bianco, özellikle banyo-mutfak gibi iç mekanlarda zemin ya da duvarda kullanılabiliyor.  Aynı özelliklere sahip gri çimento esaslı Pro, artırılmış düşeyde tutunma özelliği ile C1TE sınıfı bir ürün. Pro’nun çalışma süreleri uzatıldığı için uygulama esnasında kullanıcıların işini son derece kolaylaştırıyor. Zemin için ise yine çimento esaslı bir ürün olan Basic tavsiye ediliyor.


İç ve dış mekan kullanımlarına uygun olarak sunulan Flex grubu ürünler, polimer modifiye dolguları içeren, su geçirimsizlik ve donmama özelliği geliştirilmiş ve düşeyde tutunma özelliği artırılmış olarak sunuluyor. Bu grupta yer alan ve özellikle mermer gibi ağır taşların yapıştırılmasında...