18 / 05 / 2024

Baumit zirveleri

Baumit zirveleri

21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya Calista Luxury Resort Hotel’de gerçekleşen buluşmanın ana teması ise, başarılı bir yılı geride bırakan markanın 2014 hedefleri doğrultusunda “Birlikte daha ileriye” oldu.

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

2024'te 1 milyon 200 bin konut satılması hedefleniyor!

Türkiye'de pandemide düzenlenen kampanyalar, yabancı göçü gibi nedenlerle konut satış ve kira fiyatları zirveleri görmüştü. 2024 yılında da piyasanın ana aktörünün ‘konut’ olması bekleniyor.

Google dövizi tekrar düşürdü! Arama yapanlar şaştı kaldı! Dolar 24, euro 25 TL! Neler oluyor?

Son zamanlarda tarihi zirveleri ile gündemden düşmeyen dolar ve euro kurunda geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da yine rakamlar farklı açıklandı. Google'da bir anda dolar 24 euro ise 25 TL oldu.Neler oluyor?

Ocaklar daha da kısılacak! Tüp fiyatlarına zam

Seçimlerin ardından tarihi zirveleri gören döviz kuru tüp fiyatlarını da etkiledi. Geçtiğimiz ay 350 lira olan 12 kilogramlık mutfak tüpü 380 liradan satışa sunuluyor. İşte tüm detaylar...

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

Gram altının gaza basacağı asıl tarih kesinleşti! Altın piri İslam Memiş son noktayı koydu! Düşüşlere aldanmayın

Altın yatırımcısı altında yeni zirveleri beklerken düşmeye başladı. Yatırımcılar endişe ederken gram altının gaza basacağı asıl tarih kesinleşti! Altın piri İslam Memiş son noktayı koydu! Düşüşlere aldanmayın...

Altında hareket daha da sertleşecek! Bu tarihlere dikkat!

Finans analisti Hatice Kolçak, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Finans analisti Hatice Kolçak, yaz aylarının rakat geçmeyeceğinin altını çizdi ve yeni zirveleri işaret etti. 

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

Binanızı mantolama yaptırmanız için 9 neden!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit, yaşam alanlarınıza mantolama yaptırmanız için 9 nedeni açıkladı.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Konut fiyatları artacak!

Baumit Genel Müdürü Özdayı "İstanbul’da 50 ila 60 bin dolara ev alabilirsiniz bugün. Diğer ülkelerle kıyasladığımızda inanılmaz bir fiyat. Dolayısıyla, konut fiyatlarının bundan sonraki süreçte, bugünkü kadar ucuz olmayacağını düşünüyoruz" dedi...

Kartepe Zirvesi için geri sayım başladı!

Dünyanın sayılı zirveleri arasında yer alan Kartepe Zirvesi 2019 ‘’Şehircilik ve Mutlu Şehir’’ temasıyla 25 Ekim’de Kocaeli Kartepe’de başlayacak ve üç gün boyunca devam edecek.

Baumit zirveleri Haberi

Baumit zirveleri

“Birlikte daha ileriye” konsepti ile gerçekleştirilen Baumit İş Ortakları Zirvesi 2014’ün açılış konuşmasını Baumit Türkiye Genel Müdürü Batuhan Besler yaptı. Batuhan Besler konuşmasında, 2013 yılında inşaat sektörünün gelişme rakamlarının üzerinde bir performans göstererek yaklaşık %20 oranında büyüdüklerini kaydederek, bayilerine gösterdikleri bu başarıdan dolayı teşekkür etti. 2014 yılından beklentilerinin de yine çift haneli bir büyüme olduğunu belirten Besler, 2013 yılının değişim 2014 yılının ise performans yılı olacağını açıkladı.

Baumit’in yenilikçi yapısının önemli bir kaynak olduğunu vurgulayan Batuhan Besler, mevcut ürünlerin yanı sıra 2014 yılında yeni ürünlerle sadece uzman oldukları ısı yalıtım alanında değil, yeni ürün gurubu su yalıtımı gibi farklı ürün grupları ile de gelişme göstermeyi hedeflediklerini kaydetti. Yeni projeler kadar renovasyon konusunda da iddialı olacaklarının altını çizdi.

Baumit Satış Müdürü Erdal...