03 / 05 / 2024

BAY İnşaat maslak yatırımları

BAY İnşaat maslak yatırımları

İSTANBUL' UN hızla değiştiğini ifade eden BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı Yatırım en çok Maslak'ta kazandıracak kazandırdı. Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşuyor...

Erol Özmandıracı: Yatırım en çok Maslak’ta kazandıracak!

BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Avrupa yakasındaki Türkiye’nin gündeminde olan iki yatırım merkezi ile ilgili olarak “Büyükdere caddesinde, Levent bölgesi geçmiş dönemde yatırımcısına çok kazandırdı...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Maslak 42 Shops & Art AVM 2017'nin ilk aylarında açılacak!

Bay İnşaat tarafından 80 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan 42 Shops&Art AVM'nin 2017 yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Maslak 42 projesi sanat yatırımlarıyla müteahhidi çekecek!

Bay İnşaat, Maslak42 projesinde sergiler ve etkinlikler için galeri oluşturdu. Firma sanat yatırımlarıyla müteahhidi daha sempatik hale getirmeyi amaçlıyor.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deha Bay İnşaat Peyzaj Otomotiv Ticaret ve Sanayi Temizlik Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Enes Bayraktar tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Şehit Yılmaz Özdemir Caddesi'nde kuruldu.

Antalya Mahmutlar Gizem Sitesi'nde yıkımlar başladı!

Kentsel Dönüşüm Sistemi ile birlikte Mahmutlar’daki eski tehlikeli ve riskli binalar tek tek yıkılmaya başladı. 7 bloklu Gizem Sitesi Bay İnşaat tarafından yıkıldı. Yerine 2 bloklu son derece modern bina inşa ediliyor.

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dağbay İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Tekstil Ürünleri Sanayi Limited Şirketi, Hakan Zan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Suat Altın İnşaat Maslak'ta arsa çalışmalarına devam ediyor!

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı..

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

42 Maslak'ta kiralamalar başladı!

Daire fiyatlarının metrekare bazında 6 bin dolardan başladığı 42 Maslak'ta kiralamalar başladı. 1+1'den 3,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen proje Bay İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

BAY İnşaat maslak yatırımları Haberi

BAY İnşaat maslak yatırımları

İSTANBUL'UN hızla değiştiğini ifade eden BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı bu değişimdeki olumlu anlamda en büyük payın Maslak'a düşeceğini belirtti. Özmandıracı sözlerine şöyle devam etti: "Levent geçmiş dönemde yatırımcısına çok "Yatırım en çok Maslak'ta kazandıracak" kazandırdı. Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşuyor. Bugün Büyükdere Caddesi'nde metrekare birim fiyatlarının 10-12 bin dolarlara geldiğini görüyoruz. 3. Köprü ve yeni bağlantı yollarıyla Maslak'ın değer artışının yükselen bir ivmeyle devam edeceğini göreceğiz." 


Sabah...