28 / 04 / 2024

Bayat Belediyesi temel atma

Bayat Belediyesi temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bayat ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu 'Türkiye’yi gıda üretilen ve gıda ihraç eden bir ülke haline getireceğiz. Bakın göreceksiniz, gıda çok daha önemli bir hale gelecek' dedi...

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Bayburt Belediyesi cami inşaatı için arsa tahsis etti!

Bayburt Belediyesi, Aktaş ailesi tarafından yaptırılacak cami için arsa tahsisinde bulundu. 500 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleşecek.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi’nin Korukent Mahallesi’nde Şehir Hastanesi karşısında hayata geçireceği 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesi’nin temeli atıldı.

Kayseri Sahabiye'de iki önemli temel atma töreni!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüğü Sahabiye’de iki önemli temel atılacak.

Kartal En Sitesi temel atma töreni 29 Eylül'de!

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Yenişehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni lojmanın temeli atıldı!

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere devam eden Yenişehir Belediyesi, yeni bir lojman inşa ediyor. Lojmanın temel atma töreni gerçekleşti..

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkanı Muhsin Yavuz katıldı.

Hacılar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Kayseri Hacılar ilçesindeki, Hacılar Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm'de temel 26 Mayıs'ta atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, 26 Mayıs cuma günü Melikgazi Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katılacak.

Bayat Belediyesi temel atma Haberi

Bayat Belediyesi temel atma

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye’yi gıda üretilen ve gıda ihraç eden bir ülke haline getireceğiz. Bakın göreceksiniz, gıda çok daha önemli bir hale gelecek. Bu yüzden biz bütün Türkiye’nin topraklarını başta Afyonkarahisar olmak üzere sulayacağız, suluyoruz Allah’a şükür" dedi.


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar programının son gününde Bayat ilçesinde katıldığı Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramının ikinci gününden bu yana Afyonkarahisarlı'larla bayramlaştığını dile getirdi. 


Eroğlu, bayram ziyaretleri süresinde yanında bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bakanlığa bağlı bölge ve şube müdürleri ile emniyet ve jandarma yetkililerine teşekkür etti.


Ramazan Bayramında ziyaret edemediği belde ve ilçelere Kurban Bayramında gittiği için mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu, her gelişinde...