03 / 05 / 2024

Bayburt Beşpınar Köyü

Bayburt Beşpınar Köyü

6 aydır Azeri petrol devi Socar’ın CEO’luğunu yürüten Kenan Yavuz emeklilik planlarının merkezine, memleketi Bayburt’un Beşpınar Köyü'nü koymuş. İşte her fırsatta memleketine giden Kenan Yavuz'un köyüyle ilgili ilginç emeklilik planı...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Pırlantada yüzde 50 indirim! Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar?

Assos Pırlanta'da yüzde 50'ye varan indirimler başladı. Kızların hayali olan pırlanta yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. Assos Pırlanta 1 karat pırlanta tektaş yüzük ne kadar? 

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

ŞOK’ta yüzde 50 indirim çılgınlığı! düştü! Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına özel toplam bin ürüne dev indirim yaptığını açıkladı. Buna göre, Vanish leke çıkarıcı 137,50 TL’ye, Pınar süzme peynir 40,75 TL’ye düştü. İşte 4 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond`da pırlanta kolyelere yüzde 40'a varan indirim yapıldı. Peki, D Diamond pırlanta kolye ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 D Diamond pırlanta kolye fiyat listesi...

Bayburt Beşpınar Köyü Haberi

Bayburt Beşpınar Köyü

Uzun yıllar Koç Holding’te üst düzey görevlerde bulunan Kenan Yavuz, altı yıldır Petkim Petrokimya Holding’in de sahibi olan Azeri petrol devi Socar’ın CEO’luğunu yürütüyor. Kendisini yakından tanıyanlar enerji ve finans konularındaki ihtisasını iyi bilirler. Yakınlarının iyi bildiği bir gerçek de Kenan Yavuz’un memleketi Bayburt’a olan düşkünlüğüdür. Bayburt’un Beşpınar Köyü’ne iddialı bir yayla evi yaptıran Yavuz, sözünü ettiğimiz konakta çok sıklıkla ailesi ve akrabaları ile bir araya geliyor.


İş hayatında 2015’te 30’uncu yılını dolduracak olan Socar CEO’su Yavuz, emeklilik günleri için şimdiden planlarını hazırlamış bile. Ekonomist’in haberine göre Yavuz yoğun çalışma hayatının ardından köyüne dönüp hem ailesini hem de köyünün tarihini anlatan bir müze kurmaya karar vermiş bulunuyor.


Kenan Yavuz, bu konuda şunları söylüyor: "Henüz vakit var ama emeklilik planım şimdiden hazır....