01 / 07 / 2024

bayburt doğaltaş fabrikası nereye yapılacak

bayburt doğaltaş fabrikası nereye yapılacak

Avrupa Birliği tarafından finansa edilen Doğal taş üretim ve pazarlama desteği merkezi projesinin yer teslim töreni Bayburt İl Özel İdare Genel Sekreterliği toplantı salonunda yapıldı...

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

6 ildeki bazı alanlar doğal sit alanı ilan edildi!

Balıkesir, Kocaeli, Giresun, Edirne, Bayburt ve Sivas'ta bazı alanların, "Doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "Doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescili ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bayburt Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 25.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Bayburt Sulh Hukuk Mahkemesi, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Şingah Mahallesi, 224 ada 17 parselde yer alan tuğla fabrikası ve eklentilerini 25 milyon 698 bin 705 TL'ye satıyor...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Malatya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık doğalgaz malzemeleri fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Cihadiye Mahallesi 219 ada, 1 parselde yer alan doğalgaz malzemeleri fabrikasını 8 milyon 5 bin 165 TL'ye icradan satıyor... 

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Afyon Şeker Fabrikası 725 milyona Doğuş Gıda'nın oldu!

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

Yozgat Şeker Fabrikası'nı Doğuş Yiyecek aldı!

Yozgat Şeker Fabrikası ihalesinde Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ 275 milyon lira teklif verdi.

Doğu ve Güneydoğu'da fabrika yapana kredi desteği!

Hükümetin, üzerinde çalıştığı Kanun Hükmünde Kararname'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kendi fabrikasını yapana kredi maliyet desteği sağlanacağı belirtiliyor. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

bayburt doğaltaş fabrikası nereye yapılacak Haberi

bayburt doğaltaş fabrikası nereye yapılacak


Avrupa Birliği tarafından finansa edilen Doğaltaş üretim ve pazarlama desteği merkezi projesinin yer teslim töreni İl Özel İdare Genel Sekreterliği toplantı salonunda yapıldı.


Toplantıya Vali Mükerrem Ünlüer, Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel meclis Başkanı Raci Bayrak, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve eski Başkan Yusuf Elçi, Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, TSO Başkanı İbrahim Yumak ile bakanlık ve şirket yetkilileri katıldı.


Yapılacak olan Doğaltaş üretim ve pazarlama merkezi hakkında verilen bilgiler sonrası, Özel İdare Genel sekreteri Ziyeddin Babacan ve İl Genel Meclis Başkanı Raci Bayrak tarafından proje hakkında bilgi verildi.


2009 yılında Bayburt İl Özel İdaresi tarafından Bilim Sanayi ve Teknoloji IPA birimine sunulan ve 1 Şubat 2012 tarihinde Operasyonel anlaşması imzalanan “Natural Stone Manufacturing...