05 / 05 / 2024

bayburt doğaltaş üretimi ne zaman başlayacak

bayburt doğaltaş üretimi ne zaman başlayacak

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Doğaltaş’ın üretimine şubat 2015’ te başlanacağı müjdesini verdi. Tesisin yapımına ise 27 - 28 Ocak tarihinde başlanması planlanıyor...

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

BOTAŞ resmen açıkladı! Doğal gaza yüzde 20 zam geldi!

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayi ve KOBİ’lerin kullandığı ve elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda, Şubat'ta elektrik üretimi amaçlı tarifeye yüzde 14'lük zam yapıldı. 

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

6 ildeki bazı alanlar doğal sit alanı ilan edildi!

Balıkesir, Kocaeli, Giresun, Edirne, Bayburt ve Sivas'ta bazı alanların, "Doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "Doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescili ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

bayburt doğaltaş üretimi ne zaman başlayacak Haberi

bayburt doğaltaş üretimi ne zaman başlayacak


AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Doğaltaş’ın üretimine şubat 2015’te başlanacağı müjdesini verdi.


Özbek yaptığı açıklamada şöyle konuştu:


“AB'nin aday ülkelere IPA vasıtasıyla sağladığı yardımlar kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yönetmekte olduğu projelerinden en önemlilerinden biri olan 9,4 Milyon Avro’ya mal olacak olan Bayburt Doğaltaş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezi faaliyete geçmesi için yapılması gereken Müşavirlik, İnşaat, Tedarik ve Teknik Destek’den oluşan dört ana bileşenden ilk ikisini ihaleleri yapılarak imzalar atıldı. Müşavir Firma 10 Ocak 2014 tarihi itibariyle çalışmalarına başladı, ikinci bileşen olan İnşaat bileşeni yani tesisin yapımına 27-28 Ocak tarihinde başlanacaktır. 3. Bileşen olan Tedarik ihalesi için Mart 2014 tarihinde ilana çıkılacaktır ve 365 günde tamamlanması planlanan tesis Şubat 2015 tarihinde Bayburt için hizmete girecektir. Tesis, üretime başlamasıyla...