27 / 04 / 2024

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda, Şubat'ta elektrik üretimi amaçlı tarifeye yüzde 14'lük zam yapıldı. 



Son zamanlarda gündemden düşmeyen doğalgazda, Şubat'ta elektrik üretimi amaçlı tarifeye yüzde 14'lük zam yapıldı. Yine aynı ayda mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı.

Şubat ayının ilk zammı geldi! Doğalgaza yüzde 14 zam!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 14'lük bir zam yapıldı. Böylelikle yapılan zamla birlikte 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 6 bin 300 TL'ye çıktı.

Şubat 2022'de, mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgazda fiyat tarifeleri aylık olarak hesaplanıyor.

Doğalgaz fatura desteği ile ilgili flaş gelişme! 1.150 lira hesaplara yatacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan doğalgaz kesintisi açıklaması! 

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön