21 / 05 / 2024

bayburt icra

bayburt icra

Bayburt Belediye Başkanlığı, 3 milyon 365 bin TL'ye arsa satacak. Satış, 19 Temmuz Perşembe günü saat 14'de yapılacak

Sözlü kira sözleşmesi icra takibi!

Kiranın ödenmemesi, mal sahibine tahliye etme hakkını doğuruyor. Bu tahliye icra takibi ile de yapılabiliyor. Peki, sözlü kira sözleşmelerinde durum değişir mi? Sözlü kira sözleşmesi icra takibi nasıl olur?

Bayburt İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bayburt Belediyesi'nin sosyal yaşam odaklı önemli projeleri arasında yer alan İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

Karabey Kadri Karaoğlu: Bayburt'u yeniden tasarlayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Bayburt Milletvekili Adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Büyük Bayburt Otel'de Bayburt'ta görev yapan yerel ve yaygın medya temsilcileriyle bir araya gelerek, projelerini basın mensuplarıyla paylaştı.

Tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır?

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi bildirmiş oluyor. Peki, tahliye taahhütnamesi icra takibi nasıl yapılır? Tahliye taahhütnamesi ile kiracı nasıl tahliye edilir?

Erzurum-Erzincan-Bayburt Çevre Düzeni Planı çalışmaları sürüyor!

Erzurum-Erzincan-Bayburt Planlama Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı çalışmalarında gelinen son aşamaya ilişkin bilgi alışverişinde bulunmak üzere Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı...

İcra satış isteme süresi!

Hacizli taşınmazın satışı için her alacaklı, hacizli malın satış talebinde bulunabiliyor. Peki, icradaki malın satışı ne zaman istenebiliyor. Satış isteme hakkı ne zaman düşüyor? İşte icra satış isteme süresi..

İcra mahkemesine başvuru dilekçesi!

Borçlunun alacaklıya olan borcunu ödememesi durumunda alacaklı bazı haklara sahip oluyor. Borcun tahsili için alacaklı icra mahkemesine bir dilekçe il müracaat edebiliyor. İşte icra mahkemesine başvuru dilekçesi...

İcra mahkemesine nasıl başvurulur?

Borçlu olan kişi borcunu ödeyemeyecek durumda ise alacaklı, icra mahkemesi aracılığıyla borçlunun mallarından kendi alacaklarının ödenmesini sağlayabiliyor. Peki, icra mahkemesine nasıl başvurulur?

Bayburt Kırklartepe Barajı halk toplantısı 7 Mayıs'ta!

Bayburt İli Merkez'de DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Bayburt Kırklartepe Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkama-Eleme Tesisi Ve Beton Santrali projesi halk toplantısı 7 Mayıs 2015'te düzenlenecek.

Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi!

Kiracılarla ev sahipleri arasında ülkemizde en sık rastlanan sorunlardan biri kiraların ödenmemesi olarak biliniyor. Peki, kirasını ödemeyen kiracıya ne yapılır? Kirasını ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl başlatılır?

Bayburt'ta altyapı çalışmaları devam ediyor!

Bayburt Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, bahar aylarının gelmesi ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle altyapı çalışmalarına hız verildiği ifade edildi.

bayburt icra Haberi

bayburt icra



Bayburt Belediye Başkanlığı, 83 pafta, 791 ada, 18 parselde bulunan arsayı 19 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'de satacak. İhaleye katılmak isteyenler ihale evraklarını ihalenin olduğu gün en geç 13:30'a kadar teslim edebilirler.


Söz konusu arsanın muhammen bedeli 3 milyon 365 bin TL olarak açıklanmıştır.


İlan için