18 / 05 / 2024

Bayburt yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu

Bayburt yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurtları yanında yapılan Yüksek Öğrenim kız öğrenci yurtlarına öğrenci alımlarına başlanabilmesi için çalışmalar yoğunlaştı.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Yükseköğrenim öğrencilerine Mart ayı burs ve kredi ödemeleri yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu...

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Antalya'ya 3 yılda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecek 3 yıl içinde de il genelinde toplamda 4 bin kişilik yükseköğrenim yurdunu Antalya'ya kazandıracaklarını söyledi.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü inşaatına ruhsat verilmedi!

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

Çorum Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Çorum, yükseköğrenim alanında 1.500 kişilik modern bir öğrenci yurduna kavuşuyor.Ankara Yolu Erzurum Dede mevkiinde yapımı tamamlanan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 2015-2016 akademik yılında hizmete sunulacak.

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi, Saime Öztel tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir İçereneköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

İzmir Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın İzmir'deki Adile Sultan Yüksek Öğrenim Kız Yurdu açıldı. TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bayraktutar: "Yurdun, kız öğrencilerimiz açısından önemli bir misyonu yerine getirdiğine inanıyoruz" dedi.

Shell'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel vefat etti!

Shell emeklilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayata veda etti

İNTES'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Ercüment Kılıçbay hayatını kaybetti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu, İnşaat Yüksek Mühendisi Ercüment Kılıçbay'ın vefatı üzerine bir ilan yayınladı

infoTron'un acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Nejat Kiper vefat etti!

infoTron A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tarcan Kiper'in babası ve kurucu ortağı Ayşegül Kiper'in kayınpederi İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Nejat Kiper, hayatını kaybetti

Bayburt yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu Haberi

Bayburt yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız öğrenci yurtları yanında yapılan Yüksek Öğrenim kız öğrenci yurtlarına öğrenci alımlarına başlanabilmesi için çalışmalar yoğunlaştı.

Vali Yusuf Odabaş’ın yoğun girişimleri sonucu 2015-2015 eğitim öğretim döneminin başladığı şu günlerde, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde incelemek üzere inşaat alanına giden Vali Yusuf Odabaş yüklenici firma yetkililerine hızlı bir şekilde ve kısa süre içerisinde yurtların bitirilmesi talimatını verdi.

İçinde bulunduğumuz Ekim ayı içerisinde yurtlara öğrenci alımı yapılabilmesi için gerekli çalışmaların bir an önce tamamlanması gerektiğini belirten Vali Yusuf Odabaş, 750 kişinin barınabileceği Yurt inşaatlarının bitirilmesi halinde öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının büyük ölçüde giderileceğini...