17 / 05 / 2024

Baydöner ürünleri

Baydöner ürünleri

Hızlı Büyümesi ve Lezzetiyle Sektörde Adından Sıkça Söz Ettirmeye Devam Eden Baydöner İskender, Elazığ AVM’de Açtığı 84. Şubesi İle 26 Aralık’dan İtibaren Lezzet Tutkunları İle Buluşuyor.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Öner İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 170 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Cem Öner tarafından açıldı.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Baydöner ürünleri Haberi

Baydöner ürünleri

Türkiye’nin en yaygın restoran zincirlerinden olan Baydöner İskender, açtığı yeni restoranlar ile 2014’ü büyümeye devam ederek kapatıyor. Elazığ AVM’de açtığı yeni şubesiyle Elazığlı lezzet tutkunlarını sevindiriyor. Modernize edilmiş yeni konseptiyle misafirlerini şık bir atmosferde ağırlamaya hazırlanan Baydöner İskender Elazığ şubesi, çok sevileceğe benziyor.



Toplamda 170 kişi kapasiteli olan Baydöner İskender Elazığ şubesinin kapalı alanının yanı sıra, 48 kişilik terası da mevcut. Baydöner İskender, geleneksel iskender lezzetinin keyfini eşsiz bir tatta yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak gibi görünüyor.


2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescilleyen Baydöner, Yurtdışında da Türk dönerini hakkıyla temsil ediyor. 2012 yılında Dubai’de Dünya Endevour Girişimcisi seçilen Baydöner, 2014 yılı Şubat ayında Ernst and Young’ın dünya genelinde düzenlediği girişimcilik yarışmasında “Yılın Girişimcisi” ödülüne layık...