07 / 05 / 2024

Bayındır arazi satışı

Bayındır arazi satışı

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir ve Isparta'da 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü, 25 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İzmir ve Isparta'da satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık 7 zeytinlik! İhalesi 12 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan yedi adet zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu zeytinlikler Çiftçigediği, Söğütören, Furunlu ve Gaziler'de bulunuyor.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Bursa'da 23 adet arsa 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Bursa Büyükorhan Belediyesi, Bursa ili, Büyükorhan ilçesi, Kınık, Karalar ve Bayındır mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı 18 bin 85 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte  ayrıntılar...

O ilde 21 bin 900 metrekarelik arazi satılıyor! İhalesi 11 Nisan'da! 

Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Çıplak Mahallesi'nde yer alan 21 bin 900 metrekarelik araziyi satıyor. Peki İzmir Bayındır'da yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

İzmir'de satılık arazi fırsatı! İhalesi 6 Aralık'ta!

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İzmir'de satılık arazi fırsatı! 

İzmir İli Bayındır Belediye Başkanlığı, İzmir Bayındır'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Bayındır arazi satışı Haberi

Bayındır arazi satışı

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Polat, ''Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1) 2020 yılında İzmir ili Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmak için başvuruda bulunanların sayısı kaçtır? 
2) Bu kişilerin uyrukları nedir? 
3) 2020 yılında İzmir ili Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı elde eden yabancı uyruklu kişi sayısı kaçtır? 
4) 2020 yılında İzmir ili Bayındır ilçesinde vatandaşlık için taşınmaz edinen yabancılardan ne kadar gelir elde edilmiştir? 
5) Bayındır ilçesinde Türk vatandaşlığı için edinilen taşınmazların...