03 / 05 / 2024

Bayındır Belediyesi sağlıklı ev

Bayındır Belediyesi sağlıklı ev

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında Bayındır Belediyesi, sağlık dalında, 'Sağlıklı Ev' projesiyle ödüle layık görüldü.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Sağlıklı kızartmalar isteyenler bu makineyi araştırıyor! Philips airfryer 25 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Maksimum lezzete minimum yağla ulaşmayı sağlayan Philips Premium sıcak hava fritözü (airfryer), özellikle yiyeceklerini az yağla, sağlıklı şekilde hazırlamak isteyenlerin son günlerdeki gözde mutfak aleti.  Peki Philips Premium Airfryer XXL,hangi özelliklere sahip? Fiyatı ne kadar?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Organik ve sağlıklı beslenme için adresiniz Macrocenter! 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

Günümüzde çoğu insanın beslenme rutinine dikkat ediyoruz. Ne yazık ki, bu beslenme için doğal ve kaliteli ürün bulmak zor. Sizin için organik ve sağlıklı ürünleri bir araya getirdik. İşte Macrocenter 1 Eylül 2022 fiyat listesi!

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Bayındır'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bayındır ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Konutta yeni normal: Sağlıklı ev!

DAP Yapı’nın son yatırımı olan Çekmeköy’deki Ormanköy projesiyle ilgili bilgiler paylaşan Ziya Yılmaz, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Sağlıklı Ev konseptini Çekmeköy’de hayata geçiriyoruz'' dedi.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Konoravirüse karşı 'acil sağlıklı projeler' inşa ediliyor!

Koronavirüs nedeniyle birçok acil sağlıklı projeler inşa ediliyor. İstanbul'a yapılacağı açıklanan iki sahra hastanesinin de yapımını Rönesans İnşaat üstlenecek.

Bayındır Belediyesi sağlıklı ev Haberi

Bayındır Belediyesi sağlıklı ev

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında Bayındır Belediyesi, sağlık dalında, 'Sağlıklı Ev' projesiyle ödüle layık görüldü. 


Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımıyla başarılı belediyecilik uygulamalarını ülkede ve dünyada etkin kılmak amacıyla kurulan, 122 üye belediyeyle ülkede 15 milyon nüfusu temsil eden SODEM'in belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri toplantısı Seferihisar'da gerçekleştirdi. SODEM Yerel Yönetim Ödülleri için derneğe üye belediyelerden proje başvuruları toplantıda değerlendirildi. Bayındır Belediyesi, 'Sağlıklı Ev' projesiyle, sağlık dalında, ödüle layık görüldü. Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, ödülünü toplantıya katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.


PROJE 3 AŞAMADAN OLUŞUYOR


Projenin ortaya çıkma sürecini anlatan Başkan Sesli, şunları söyledi: 


"Belediye Başkanı olmadan önce asli mesleğim olan doktorluk nedeniyle Bayındır'da...