18 / 05 / 2024

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed İkbal Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star2 Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Madencilik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neçmittin Gündüz tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayındır Dekorasyon İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Savaş Bayındır tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Reysaş GYO, İzmir Bayındır'daki deposunu 98 milyon TL'ye CarrefourSA'ya kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Canlı Mahallesi, 108 ada 2 parselde yer alan depoyu 5 yıllığına 98 milyon TL+KDV bedelle CarrefourSA'ya kiraya verdi. 

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed İkbal Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu. 


Bayındır GYO İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını...