11 / 05 / 2024

Bayır Devlet Hastanesi nerede

Bayır Devlet Hastanesi nerede

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kent gündemini meşgul eden Bayır Mahalledeki Devlet Hastanesi'nin kapanmayacağını, küçültülerek hizmetine devam edeceğini söyledi...

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Depreme dayanıksız Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi tahliye edilmedi!

Iğdır Tuzluca Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı ortaya çıktı. Ancak bina henüz tahliye edilmedi.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandırıldı!

Samsun Tekkeköy'de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip tarafından 600 iş gününde bitirilmesi talimatı verilen Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Emlak Dairesi tarafından satışa çıkarılan Van eski Devlet Hastanesi arsası satıştan kaldırıldı.

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi time lapse tekniği ile görüntülendi!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 2 yıl süren inşaatı time lapse tekniği ile görüntülendi. 2 yıllık inşaat süreci 2 dakika 22 saniyede anlatıldı.

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonuna kadar açılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe, inşaatı tamamlanmak üzere olan Ağrı Devlet Hastanesi'nin yıl sonuna kadar hizmete gireceğini açıkladı.

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, hastanenin yıl sonuna kadar hizmete açılacağı bilgisini verdi.

Diyarbakır Çaldıran'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Diyarbakır Çaldıran'a 100 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek. Hastanenin, 88 dönümlük hazine arazisine yapılması planlanıyor.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Burdur Devlet Hastanesi 8 Nisan'da ihaleye çıkacak!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Devlet Hastanesi için 8 Mart günü ihaleye çıkacağını söyledi. Özçelik ''Sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük'' dedi.

Bayır Devlet Hastanesi nerede Haberi

Bayır Devlet Hastanesi nerede


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, kent gündemini meşgul eden Bayır Mahalledeki Devlet Hastanesi'nin kapanmayacağını, küçültülerek hizmetine devam edeceğini söyledi.


Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin devre alınması ile Bayır mahallede hizmet veren Devlet Hastanesi'nin büyük kısmının boşaltılması üzerine hastanenin kapatılacağı yönde çıkan söylentilere Mehmet Ali Şahin cevap verdi.


Milletvekili Mehmet Ali Şahin, hastanenin kapatılacağı yöndeki sözlere seçimden öncede muhatap olduklarını söyleyerek, “ Bayır mahallede bulunan eski devlet hastanesi sağlık hizmeti vermeye devam edecek dedik. Hala aynı cümleyi kullanıyoruz. Ancak o mahallede oturanlar ve Karabüklü hemşerilerimiz de şunu takdir edecektir ki; Şirinevler mahallesinde Türkiye’nin ve bölgenin en modern hastanelerinden bir yapıldı. Asıl sağlık hizmetleri vereceğimiz yer ve merkezi orasıdır. Ama biraz küçülerek de olsa Bayır mahallede de...