22 / 07 / 2024

Baykan

Baykan

Baykan tarafından üretilen Dünya’da bir ilk olan Akıllı Kombi sayesinde tüketici kombisini internet üzerinden, cep telefonu veya bilgisayarı ile uzaktan açıp kapatıyor ve haftalık program yapabiliyor.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ'den Siirt Baykan'da 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Siirt Baykan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Siirt Baykan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Siirt Baykan'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Siirt Baykan sosyal konut projesi... 

Milli Emlak o ilde 105 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 09:00'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Somon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Somon Yapı Anonim Şirketi Bakırköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman  Baykan tarafından kuruldu.

TOKİ Siirt'te 311 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Siirt Merkez ve Baykan ilçesinde 311 konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Baykan Group Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Baykan Group Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Tan tarafından kuruldu.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çeçen, Halil İbrahim Dönmez, Yusuf Baykan, Mehmet Murat Kurtuluş, İlkhan Gökçe ve Mehmet Gönenç ortaklığında kuruldu.

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Baykan tarafından kuruldu.

TOKİ Siirt Veysel Karani 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Siirt Baykan Veysel Karani projesi satışa çıkarıldı.

Baykan Haberi

Baykan

Baykan tarafından üretilen Dünya’da bir ilk olan Akıllı Kombi sayesinde tüketici kombisini internet üzerinden, cep telefonu veya bilgisayarı ile uzaktan açıp kapatıyor ve haftalık program yapabiliyor.


Haftalık program sayesinde Baykan Akıllı Kombi konfor ve tasarruf sağlıyor. Evlere gelen fazla doğalgaz faturalarının en büyük sebebi yanlış kombi kullanımından oluşmaktadır.



%35 Tasarruf Sağlıyor...


Akıllı kombinin haftalık programı sayesinde evlerdeki ortalama kullanılan derece %5 düşürülüyor. İstanbul şartlarında her 1 derece %7 tasarruf demek olduğu için oda sıcaklığının ortalama %5 düşürülmesi %35 tasarruf yapılmasını sağlamaktadır.


Akıllı kombi kullanan tüketiciler, evlerindeki ısıyı 25 derecenin üzerinde ayarladıklarında Baykan Teknik Servis bunu bir arıza olarak kabul ederek müşteriyi arıyor ve tasarruflu kullanması konusunda bilgilendiriyor.


 Baykan Akıllı Kombi, oluşan arızaları Baykan Teknik Servise otomatik olarak kendisi bildiriyor. Kullanıcının evi soğumadan Baykan Teknik...