07 / 07 / 2024

baymak adapazarı yetkili servis

baymak adapazarı yetkili servis

Baymak, Adapazarı bölgesinde yetkili servislerine bir yenisini daha ekledi...

Baymak'tan kombi alana Rowenta’dan elektrikli süpürge hediye!

Yoğuşmalı kombi pazarının lideri Baymak’tan yeni bir kampanya daha. Kampanya kapsamında 31 Ekim 2016’ya kadar Baymak yetkili satıcılarından idee kombi alanlara Rowenta’dan 500 TL değerinde toz torbasız elektrikli süpürge hediye.

TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Adapazarı Korucuk başvuruları yarın sona eriyor.

Adapazarı Korucuk TOKİ başvuruları! Son başvuru 8 Ağustos'ta!

Adapazarı Korucuk TOKİ Konutları için başvurular, T.C. Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri tarafından 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında kabul edilecek. En düşük konut fiyatı 91 bin 640 TL.

TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 8 Ağustos!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satılıyor. TOKİ Adapazarı Korucuk son başvuru tarihi 5 Ağustos olarak belirlendi.

Kıyı Kanunu Yönetmeliği'nde yetkili artık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı!

Kıyı Kanunu Yönetmeliği uygulamasında artık yetkili bakanlık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklik kararıyla artık sahillere ibadet yeri yapılabilecek. İşte Kıyı Kanununun Uygulanmasına dair yapılan değişiklikler...

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi! 14 Ağustos'ta!

TOKİ Adapazarı Korucuk Konutları kura çekilişi 14 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 427 adet konuttan oluşan TOKİ Adapazarı Korucuk'ta 3+1 daireler 91 bin 640 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014’de düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin anahtar teslimlerini yapmaya devam ediyor. Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuruları! 91 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk Evleri için 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvuru yapılacak...

Adapazarı Kültür Merkezi ihalesi gerçekleşti!

BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Adapazarı Kültür Merkezi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleşen ihalede son teklifi sunan 66.500 TL + KDV ile Sultanahmet Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu

TOKİ Adapazarı Korucuk'ta 427 adet konut satışa sunuluyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adapazarı Korucuk Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 427 adet konut satışa sunulacak. TOKİ Adapazarı Korucuk Evleri için 16 Temmuz – 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında başvuru yapılacak...

Tapu iptali davasında yetkili mahkeme!

Tapu iptali ve tescili davası tapuda ki yanlışlıkların ve varsa usulsüzlüklerin giderilmesi için açılıyor. Peki, tapu iptali ve tescili davası açabilmek için nereye başvuru yapılıyor? Tapu iptali davasında yetkili mahkeme neresi?

Adapazarı Ağa Cami ibadete açıldı!

Ağa Cami İmam Hatibi Ali Ömürlü, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Alemdar Mustafa Ağa adına inşa edilen tarihi Ağa Cami, restorasyonun tamamlanmasının ardından cuma namazıyla ibadete açıldı.

baymak adapazarı yetkili servis Haberi

baymak adapazarı yetkili servis

Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, Adapazarı Bölgesi’nde yeni oluşturduğu Erol Teknik Servis’i tüketicilerinin hizmetine sundu. Baymak, bölge bayi ve firma yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği açılış töreni ile Adapazarı Bölgesi’ nde ki yetkili servis sayısını 3’e çıkartmış oldu. Isıtma soğutma, su grubu ve güneş enerjisi sistemleri olmak üzere tüm ürün gruplarında hizmet vermek üzere oluşturulan Erol Teknik Servis bölgede geniş araç kapasitesi ve konusunda uzman teknik servis personeli ile Baymak tüketicilerine kusursuz hizmet sunmayı ilke...