28 / 04 / 2024

baymak bayileri

baymak bayileri

Yaklaşık iki yıl Hollandalı BDR Thermea Grubu'na dahil olan Baymak, büyük bir değişim hareketi başlatmıştı. Bu sürede 10 yeni ürün çıkaran şirket, özellikle yüksek teknolojili ürünleriyle dikkat çekiyor.

Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı!

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, 2014’de düzenlediği kampanya kapsamında otomobil almaya hak kazanan bayilerinin anahtar teslimlerini yapmaya devam ediyor. Baymak’ın bayileri araçlarını etkinlikle teslim aldı.

Baymak, bayileri ile Erzurum’da buluştu!

Baymak, Eğitim ve Tanıtım toplantılarına her geçen gün yenisini eklerken, sıradaki durağı Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ili Erzurum’du. Erzurum Enerji Verimli Ürünlere yatırım yapıyor…

Baymak bayilerini seyahata çıkarıyor!

Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Baymak, seyahat kampanyaları organize ediyor. Kampanya kapsamında bayiler, ilk olarak Amsterdam’ a; ardından Fas ve Lviv’ e gönderildi...

Baymak Adana'da bayi açtı!

Baymak Türkiye genelinde 1200 münhasır bayisi, 2100’den fazla satış noktası ve 250’nin üzerinde yetkili servisi ile pazarda lider marka olmanın gururunu yaşıyor. Lider bu kez Adana’da açtığı yeni bayisi ile Adana tüketicisini teknoloji ile buluşturdu...

Baymak bayileri kendi elektriğini güneşten üretmeye başladı!

Isıtma soğutma sektörünün lider firmalarından Baymak Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Baymak bayileri fotovoltaik güneş pilleriyle kendi elektriğini üretmeye başladı

Araç almak isteyenlere müjde! Yüzde sıfır faizle otomobil almak artık mümkün! Detaylar arka arkaya geldi!

Otomotivde resmen nefes kesen bir kampanya haberi geldi. Otomobil bayileri, sıfır araç satışlarında meydana gelen gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!

Citroen, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Nisan ayında duyurulan kampanya araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürdü. Citroen bayileri üzerinden otomobil satın alan vatandaşlar 245.900 lira'ye araç kampanyadan faydalanabilecekler.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Klimalarda avantajlı fiyatları kaçırmayın!

Hepsi Burada Şubat ayında fırsatları bitirmeden devam ediyor. Baymak Inverter Duvar Tipi Klimalarda Hepsi Burada müşterilerine 1216 TL x 9 aya varan Taksitle sahip olabilirisiniz. Hepsi Burada'nın avantajlı klima özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

İşte fiyatlarına indirim gelen sigaralar!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubunun bazı sigaralarda 1 liralık indirime girdiğini açıkladı. İşte o açıklama...

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

baymak bayileri Haberi

baymak bayileri

Yaklaşık iki yıl Hollandalı BDR Thermea Grubu'na dahil olan Baymak, büyük bir değişim hareketi başlatmıştı. Bu sürede 10 yeni ürün çıkaran şirket, özellikle yüksek teknolojili ürünleriyle dikkat çekiyor. Enerji verimli ürünleriyle büyük kurumsal projelere çözümler sunan şirket, lider, modern tasarımlı ve yüksek Avrupa teknolojili ürünlere odaklanmış durumda. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, şirkette her alanda büyük bir değişim yaşandığını anlattı. Çolak, bayi sisteminde yapıcakları önemli bir yenilikle ilgili şu bilgileri verdi: "BDR Thermea Gruba dahil olduktan sonra müthiş bir ivme kazanarak her alanda dev yatırımlar yaptık. Gerek iç yapılanmada, gerekse bayilerle olan iletişimde büyük adımlar attık. Şimdi de sektörde örnek olacak bir ilke daha imza atıyoruz ve bayilerimizin geleceğe daha güvenli bakması için onların bireysel emeklilik sistemine katılımını destekliyoruz....