02 / 05 / 2024

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

MediaMarkt, yaz aylarının da gelmesiyle beraber daha çok ihtiyaç duyulan klimalar için düğmeye baştı. Baymak Elegant Prime Klima’yı satışa çıkaran MediaMarkt, aynı zamanda 9 taksit imkânı sunduğunu da paylaştı.



Klimalar insanların daha rahat ve verimli yaşaması için kapalı ortamların havasını soğutan, nemini alan, isteğe bağlı olarak ısıtan ve aynı zamanda, toz ve partikülleri filtre eden cihazlardır. Özellikle yaz aylarına girilmesiyle daha fazla ihtiyaç duyulan klimalar konusunda yeni bir adım atan MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı görücüye çıkardığını açıkladı.

Klimanın çalışma prensibi, belirli bir basınç altındaki sıvı halde bulunan soğutucu akışkanın istenilen sıcaklıkta buharlaştırılması ve buhar halden yeniden sıvı hale döndürülmesi biçimindedir. Çevrim malzemesi olarak kullanılan gaz bir kompresör vasıtası ile emilip sıkıştırılarak sıvılaştırılır. Sıkıştırma esnasında çıkan ısı bir fan üzerinden dış ortama atılır.

MediaMarkt, Baymak Elegant Prime Klima’yı 9 taksitle satışa çıkardı!

SOĞUTMA

Klimaların en bilindik görevi soğutmadır. Klimalar, genelde yaz aylarında kavurucu sıcaklara karşı serinlemek için tercih edilir. Ofis, ev ve iş yerlerinden kütüphane, fabrika ve alışveriş merkezlerine kadar klima yardımıyla yaz dönemlerinde serinlik ve konfor sağlanır.

ISITMA

Bulunulan bölgeye bağlı olarak, ısınma ihtiyacı fazla olmayan bölgelerde klimalar kış aylarında bulundukları odaları ısıtabilir ve aynı zamanda, evlerde ısıtma cihazı olarak yalnızca klima kullanılabilir. Gündelik yaşantımızda odalarımız ne sıcak ne de soğuk olmalıdır. Huzurlu ve konforlu olabilmesi amacıyla ortam ideal oda sıcaklığı değerinde olması gerekir.

Peki, BAYMAK Elegant Prime 12 -D (MD) A++ Enerji Sınıfı Split Klima teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön