03 / 05 / 2024

Bayraklı 2015 projeleri

Bayraklı 2015 projeleri

İzmir'in gayrimenkulde çekim merkezi Bayraklı'daki faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul' un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak!

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenciler ve onların velileri ile buluştu, gerçekleştireceği projelerini anlattı, gelen soru ve önerileri dinledi.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binasında sona gelindi!

2015 yılında tamamlanması hedeflenen ancak mahkeme kararı nedeniyle geciken Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi. İlerleyen günlerde yüklenici firmanın teslim edeceği binanın iç çalışmaları yapılacak.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

İzmir Bayraklı'da 14 katlı projeye yargı engeli!

Bayraklı ilçesinde bir süre Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası olarak hizmet veren eski cıvata fabrikası alanına, 2015 yılında 14 kat ticaret ve konut alanı, sağlık tesisi yapımına olanak sağlayan ikinci planı, bu kez yargı durdurdu.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Hasan Karabağ, Bayraklı'daki dönüşümü anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Sign of the City Awards'tan Ontan Bayraklı'ya ödül!

Sign of the City Awards 2015‘de ‘Devam Eden En İyi Rezidans Projesi’ Ontan Bayraklı seçildi. Ontan İnşaat tarafından İzmir’de yükselen proje 329 bağımsız bölümden oluşuyor.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Bayraklı 2015 projeleri Haberi

Bayraklı 2015 projeleri

2001 yılında düzenlenen "Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda Alsancak Limanı'nın arka bölgesi ile Turan Mahallesi arasındaki 471 hektarlık alan 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olarak ilan edildi. Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölgede brüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi mevcut. Bölge, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca proje ile yeni baştan kuruluyor. Rezidansların, ofis ve ticaret binalarının, otellerin, marinaların, eğitim, eğlence ve kültür merkezlerinin yükseldiği bölgede onlarca inşaat ve proje hazırlığı da devam ediyor.


Bölgede faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul Danışmanlığı firmasının Müdürü Mustafa Oğur bölgeyi ve gayrimenkul satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi. Mustafa Oğur bölgedeki proje değerleri konusunda şu bilgileri verdi; "İzmir'in yanı sıra İstanbul,...