28 / 04 / 2024

Bayraklı imar revizyon

Bayraklı imar revizyon

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel donuşum yapmanın zor olduğunu kaydetti Hasam Karabağ, "İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz" dedi.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Burdur için yeni kent imar revizyon planı!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ziyaretleri kapsamında Tepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ercengiz,  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bayraklı'daki 6 mahallede imar uygulaması durduruldu!

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki; Onur, Yamanlar, Postacılar, Org. Nafiz Gürman, Körfez ve Soğukkuyu mahallelerindeki yeni imar uygulamalarının durdurulmasına yönelik karar Bayraklı Belediye Meclisince kabul edildi. 

Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Tadilatı askıya çıktı!

Sarıyer Ayazağa Revizyon Nazım İmar Planı Sınır Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Bayraklı'nın eskiyen imar planları yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin 6 mahallesinde 1980’li yıllarda yapılmış eski imar planları revize edildi. Yeni imar planları ile 10 katlı yeni konutlar yapılacağı açıklandı.

Silivri Merkez Sahil Bölgesi revizyon imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Bayraklı imar revizyon Haberi

Bayraklı imar revizyon

Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'da özellikle çok katlı kaçak yapılaşmanın yoğun olduğunu belirterek, "Bu kapsamda Yamanlar, Onur, Giimüşpala, Emek, Çay, Adalet, Manavkuyıı mahalleleri ile ilgili imar plan revizyon çalışması yürütüyoruz. İmar planlarının kabul edilmesinin ardından vatandaşlarla müteahhitlerin anlaştığı süreci izleyeceğiz" dedi. 


İMAR PLANI DEĞİŞMELİ 


Bu çalışmanın İzmir genelinde yapılması gerektiğini de savunan Karabağ, "Mevcut imar planları ve kaçak yapılarla vatandaşlarımızın yol yürümesi mümkün değil. İmar planlarını değiştirmemiz gerekiyor. 


Vatandaşın taleplerine cevap verecek imar artışı getirerek yeşili bol alanlar oluşturacağız" diye konuştu. ¦ YENİ O Vatandaşlara, "Gecekondularınızı satmayın" diye de seslenen Hasan Karabağ, şunları kaydetti; "Vatandaşlarımız gecekondularını satmasınlar. İmar planlarını değiştirelim. Bunun için kendi meclisimizi ve İzmir Büyıikşehır...