04 / 07 / 2024

Bayraklı No17 teslimleri

Bayraklı No17 teslimleri

Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı yaptığı açıklamada "Bayraklı'da bulunan No17 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi.

Modda Bayraklı 21 Eylül'de satışa çıkıyor!

97 adet konutun yer aldığı Modda Bayraklı 21 Eylül'de satışa çıkıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

No17 Bayraklı satış ofisi!

No17 Bayraklı projesinde kapalı yüzme salonu, yürüyüş parkurları, spor salonları, buhar odaları, fitness center, sauna, 24 saat güvenlik yer alıyor. No17 Bayraklı satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

No17 Bayraklı fiyat listesi!

İzmir İl'i Bayraklı İlçe' sinde yükselen No17 Bayraklı projesinde toplam 80 daire yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. No17 Bayraklı fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Bayraklı No17 projesi 18 ay sonra teslim edilecek!

Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı yaptığı açıklamada "Bayraklı'da bulunan No17 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi.

Pınar Susmuş: Bayraklı için 100 proje geliştirdik!

Bayraklılı seçmenler ile Sevgi Yolu’nda bir araya gelen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Pınar Susmuş seçmenlerine projelerini anlatırken Bayraklı için 100 proje geliştirdiklerini anlattı.

Egesel Bayraklı daire fiyatları!

2 blok halinde yükselen İzmir Egesel Bayraklı projesinde ofis ve konutlar yer alacak. Egesel Bayraklı Evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunacak. Egesel Bayraklı daire fiyatları bilgisinin detayları haberimizin devamında yer alıyor...

Bayraklı şok imar planı değişikliği ile karşı karşıya!

İzmir 'in inci gerdanlığının orta yerinde bulunan Bayraklı Turan Bölgesi 'ndeki eski Turyağ fabrikasının yer aldığı alan, şok bir imar planı değişikliği ile karşı karşıya...

Bayraklı Hastanesi'nin temelini Recep Tayyip Erdoğan atacak!

Bayraklı'ya yapılacak dev sağlık kompleksinin temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e yapacağı ziyaret sırasında atacağını söyledi. Sait, Çeşme'ye de bir hastane yapılacağını belirtti.

Bayraklı Folkart Towers vaziyet planı!

46 katlı 2 bloktan oluşan ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bayraklı Folkart Towers vaziyet planı...

Bayraklı'da inşaat çalışmaları sırasında 5 katlı bir ev yıkıldı!

Bayraklı Emek Mahallesi'nde 5 katlı Haydar Yok ailesinin yaşadığı bina yan tarafta yapılan inşaat çalışmaları sırasında toprak kayması sebebiyle yerle bir oldu. 5 katlı bir ev yıkıldı.

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi!

Bayraklı Folkart Towers fiyat listesi şehir manzaralı dairelerde 196 bin dolardan başlarken, deniz manzaralı dairelerde 255 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Folkart Towers projesi 46 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor...

Bayraklı No17 teslimleri Haberi

Bayraklı No17 teslimleri


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Zabıtçı İnşaat, şimdiden yoğun ilgi gören No17 projesinin temelini geçtiğimiz günlerde attı. Projeyi 2016 yılının Kasım ayında hayata geçirmeyi planladıklarını dile getiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Bayraklı'da bulunan No17 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi. 

16 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Zabıtçı projenin detaylarını şu şekilde anlattı: "Bu projede 65 ve 96 metrekare olarak tasarlanan 1+1, 131 metrekare olarak tasarlanan 2+1 ve 175 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler yer alıyor. Şıklığın yanı sıra oldukça konforlu dizayn edilen dairelerde teknolojiden de faydalanacağız. 2 kat otopark, kapalı havuz, fitness salonu, pilates salonu ve squash courtu bulunacak projemizde ayrıca basketbol sahası ve tenis...