17 / 05 / 2024

Bayraklı Osmangazi parkı nerede

Bayraklı Osmangazi parkı nerede

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Mahallesi'nde 5 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir park yaptı. Emin Balım ismi verilen parkın içinde basketbol sahası, spor aletleri ve koşu yolu bulunuyor.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Osmangazi'ye yeni meydan!

Osmangazi Belediyesi’nin park, meydan ve çevre düzenleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi'ye yeni bir park ve meydan inşa edildi.

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Bayraklı Osmangazi parkı nerede Haberi

Bayraklı Osmangazi parkı nerede

Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırma çalışmaları kapsamında Osmangazi Mahallesi'nde yaklaşık 5 bin 500 metrekarelik alana bir park yaptı. Çocukların özgürce oynayabileceği 150 metrekare büyüklüğünde basketbol sahası, yetişkinlerin yararlanabileceği 108 metrekarelik spor aletleri alanı, parkın çevresini dolanan 480 metre uzunluğunda koşu yolu, 3 bin 20 metrekare yeşil alan bulunan park toplamda 5 bin 402 metrekarelik alana kuruldu.


Damla sulama sistemiyle sulanan parkta aynı zamanda su tasarrufu da sağlıyor. Günün belirli zamanlarında devreye giren pompalar ile park üzerindeki yeşil alan ve ağaçlar sulanıyor. Gerektiği kadar sulanan alanda sudan da tasarruf edilmiş oluyor. Güzel bir park projesini daha hayata geçirdiklerini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Osmangazi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızın yararlanabileceği büyük bir park yaptık. Üzerinde hem gençlerimizin hem de yetişkinlerin spor...