27 / 05 / 2024

Bayraklı Tepe imar durumu

Bayraklı Tepe imar durumu

Muş Belediyesi, Bayraklı Tepe'yi kentsel gelişim planı olarak imara açmak için zemin etüdü çalışması başlattı.

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi 7128 Ada 2-13 Parseller, 0 Ada 653 Parsel, 8889 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ümraniye Tepeüstü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tepeüstü mahallesi, 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Tepeören Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Tuzla Tepeören 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi, 1740 ve 1742 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

Tuzla Tepeören imar kararlarına yargıdan iptal kararı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Tuzla Tepeören'de, 240 dönüm arazi için alınan yapılaşma kararı yargı tarafından iptal edildi.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Bayraklı Tepe imar durumu Haberi

Bayraklı Tepe imar durumu

Bayraklı Tepe'yi imara açmak için kısa bir süre önce çalışmalara başlayan Muş Belediyesi, Bayraklı Tepe mevkiinde zemin etüdü çalışması başlattı. Muş Belediyesi, Bayraklı tepe mevkiinde yaklaşık 168 hektarlık alanı Kentsel Gelişim Planı olarak imara açmak kolları sıvadı. Jeolojik ve jeofizik zemin etüdü çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, mevkide başlatılan çalışmanın sonucunda Muş ili yapılaşmada yeni bir çehre kazanacağını ifade etti. 


Asya: "İlimiz mevcut imar planına cevap vermeyip, Çarçayı ile Karni Deresi arasında sıkışıp kalmıştır. Belediye olarak bu soruna çözüm üretmek, yeni imar alanları oluşturmak için harekete geçtik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda mücavir alan sınırları içerisinde bulunan Bayraklı Tepe mevkiinde yaklaşık 168 hektarlık alanın Kentsel Gelişim Planı olarak imara açmak için projeler hazırladık. Ciddi bir ilerleme kaydettik. Şu anda söz...