06 / 05 / 2024

bayraklıda kaç kata kadar izin veriliyor

bayraklıda kaç kata kadar izin veriliyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " İmar planlarını küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Tuvalet kağıtlarında büyük indirim; Carrefour'da kağıt ürünlerinde süper fiyatlar

Carrefour'da kağıt ürünlerinde fiyatlar düştü. Tuvalet kağıdında yüzde 20'ye varan indirim oldu. İşte Carrefour tuvalet kağıdı fiyatları...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerine hafta sonu indirimi! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Carrefoursa kağıt havlu ve tuvalet kağıdı ürünlerine yüzde 20 indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da kağıt havlu, tuvalet kağıdı ürünlerinin fiyatı ne oldu? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da 1444 konut ve 208 iş yerinin temeli 22 Şubat'ta atılacak!

İzmir'deki depremde en fazla yıkımın görüldüğü Bayraklı'da yeni binaların inşası 22 Şubat'ta başlayacak. İzmir'deki depremde çöken veya ağır hasar görerek ilk etapta acil yıkılan 71 binanın olduğu bölgede, 7 proje alanı hazırlandı.

bayraklıda kaç kata kadar izin veriliyor Haberi

bayraklıda kaç kata kadar izin veriliyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemallettin Alper, Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karabağ, imar plan revizyon çalışması ile ilgili bilgi vererek, "İmar planlarında küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz. Bizim ilçemizde çok katlı kaçak yapılar var. Vatandaşlarımızdan, 'Bizim imar planlarımızı değiştirin. Müteahhitle biz anlaşalım' şeklinde bir talep geldi. Yaklaşık 10 aydır bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. 

Nafiz Gürman, Emek, Gümüşpala, Yamanlar, Adalet, Manavakuyu ve Çay Mahalleri'nin bir bölümünde imar revizyonu yapılıyor. Bunu önümüzdeki aylarda kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. 


KÖY...