07 / 05 / 2024

bayraklıya 250 yataklı hastane yapılacak

bayraklıya 250 yataklı hastane yapılacak

Gözde Grubu, İzmir Bayraklı'ya 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binaları yapılmasının öngörüldüğünü söyledi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Yabancıya konut satışı masaya yatırılıyor!

10 günde yabancıya 250 milyon Türk Lirası tutarındaki konut satışının iptal edilmesine neden olan değerleme sorununa ilişkin haberler ses getirdi. Soruna ilişkin kamu kurumlarının da katıldığı bir komisyon kurulması yönünde karar alındı.

10 günde yabancıya 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi!

Türk vatandaşı olmak için Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı vatandaşlar eksper raporundan çıkan değerlemenin vatandaşlık için gereken 250 bin dolarlık sınırın altında kalması nedeniyle alım yapmıyor. Bu sebeple 10 gün içerisinde 250 milyon liralık konut satışı iptal edildi. 

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni adım!

Mars Investment’ın Genel Müdürü Hakan Bucak, halihazırda gayrimenkul sektöründe yabancı yatırımcıya 250 bin dolarlık yatırım karşılığında tanınan vatandaşlık hakkının 500 bin dolara yükseltilmesinin konuşulduğunu belirtti. Bucak, geçişin kademeli yapılması tavsiyesinde bulundu.

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya'ya 1048 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yeni yılda kente 1048 yataklı şehir hastanesinin kazandırılacağını açıkladı.

İzmir Bayraklı'ya 3 bin konut!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem ardından yürütülen çalışmalar tamamlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla Bayraklı'ya ilk etapta 3 bin konut inşa edilecek.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Bayraklı'ya ilk konteyner cuma günü konulacak!

Bakan Murat Kurum, konteyner yapım sürecini AFAD'ın yürüttüğünü, Bayraklı'da 1000 konteynerlik alanda faaliyetlerin sürdüğünü, cuma günü itibarıyla ilk konteynerin konulacağın

bayraklıya 250 yataklı hastane yapılacak Haberi

bayraklıya 250 yataklı hastane yapılacak

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklıya Gözde Grubu 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Yeni hastane yatırımının yerini Bayraklı olarak seçtik. Çünkü, bir çok bölgeyle kesişen ve ulaşım olanaklarının da gelişmiş olduğu bir yer. Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binalar yapılması öngörülüyor. 


Dolayısıyla o bölgede nüfus yoğunluğu artacak. İnsanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir yatırım yapacağız. Özel hastane ve hastaneyi destekleyen Medikal AVM projesiyle fark yaratacağımıza inanıyorum. AVM'nin içinde sağlıkla ilgili optiktea proteze, laboratuvardan eczaneye kadar bir çok farklı birim buluşacak. Bu projemiz için önceliîde kentsel dönüşüm çalışması yapılması gerekiyor." 


4 T HASTANELERİ 

Bayraklı daki hastane ve Medical AVM'de...