19 / 07 / 2024

bayraktar grup butik ofis porojesi

bayraktar grup butik ofis porojesi

Bayraktar Grup otomotiv sektöründen sonra inşaat sektörüne girerek başarısını gözler önüne sererken kendisine ait arazi üzerinde Business Port İstanbul butik ofis inşaatına başladı

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Cahit Bayraktar, Bekir Saltık ve İdris Tikdaş imzasıyla kuruldu.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Kullar İnşaat gayrimenkulde butik projerle ilerleyecek!

Kullar İnşaat Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, gayrimenkul sektöründe butik projerle ilerlemek istediğini belirtti. Ali Kul, bu şekilde liderlik yarışında zirveye oynadıklarını söyledi.

Veryeri Grup'tan yatırım atağı!

Mübadele ile Girit Adası'ndan Türkiye'ye gelen ve daha sonra marangozlukla iş hayatına atılan ve esas iş kolu zamanla parke olan Veryeri Grup, İzmir'in farklı bölgelerinde butik villa ve konut işlerine yoğunlaşıyor.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Keten Grup lansmanı Harbiye Askeri Müze'de düzenlendi!

Keten Grup, 38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiriyor. "Emirgan" albümüyle şehrin seslerini müziğe dönüştüren Kerem Görsev, 20 Mayıs gecesi Harbiye Askeri Müze'de özel bir konser verdi.

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Rahmi Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

bayraktar grup butik ofis porojesi Haberi

bayraktar grup butik ofis porojesi

Bayraktar Grup, Business Port İstanbul butik ofis inşaatına başlayarak yeni bir projeye adım atmış oldu. Projenin gerçekleştiği bölge olan Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan tüm firmalaırn ihtiyaçlarını karşılayacak olan proje 860 metrekare üzerine yapılıyor.


Bayraktar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bayraktar, toplam inşaat alanı 24 bin 860 metrekare olan 4 bin 200 metrekare alan üzerine kurulu projenin, 40 adet butik ofis ve kendi içerisindeki sosyal alanları ile konumlandırıldığı Basın Ekspres yolunda bölgenin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediğini...