14 / 05 / 2024

Bayram Dağ

Bayram Dağ

Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi, Bayram Dağ Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Emeklilere müjde! Emekli bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak!

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih, milyonlarca SSK, Bağkur ve EYT emeklileri en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarih verdi, 2-5 Nisan'da ikramiyeler yatırılacak.

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Kamu işçilerine toplu sözleşmede tarih verildi! Kamu işçilerinin maaşı ne kadar olacak? Bu rakamlara şimdi göz atın!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'dan toplu iş sözleşmesine ilişkin tarih verilirken, Ekonomist Muhammet Bayram da zam rakamlarını peş peşe duyurdu. 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Bayram'da araç kiralamak isteyenler dikkat! Bu tuzağa düşmeyin!

Ramazan bayramının yaklaşması ile beraber ailesiyle şehir dışına çıkmak yada ziyaretlere gitmek için araç kiralamak isteyenler için Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da bayram öncesi son şans! Yatırımcılar hemen bakın! Peş peşe tarihler açıklandı! 

Bu hafta perşembe günü Ramazan Bayramı sebebiyle, 3,5 günlük tatile girecek olan Borsa İstanbul'da, yarın yapılacak işlemlerin takasının 24 Nisan Pazartesi gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Sosyal yardım ödemesi alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Son dakika açıklaması yapıldı!

Emekli ikramiyesinin 2 bin lira olarak açıklanmasının ardından sosyal yardım ödemesi alanların da bayram ikramiyesi alıp almayacağı merak konusu oldu. Sosyal yardım ödemesi alan ihtiyaç sahipleri ikramiye ödemelerinin kendilerine de ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor.

İkinci el araç alacaklara çok önemli uyarı! Bayramı ya da yazı beklemeyin, fiyatlar daha da artacak!

İkinci elde yaşanan talep patlamasının, sıfır otomobildeki sorunlar nedeniyle bu yıl da devam edeceğini öngören MASFED Başkanı Aydın Erkoç, otomobil almak isteyen vatandaşlara, “bayram ya da yaz tatilini beklemeyin” uyarısı yaptı.

1 Ocak 2023 yeni asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Bu rakamları gören de duyan da düğün bayram etti! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 yeni asgari ücret zammı tek tek hesaplandı... Peş peşe hesaplanan bu rakamları gören de duyan da düğün bayram etti... Hemen bakın...

Garanti BBVA bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak! Duyan da gören de bayram etti! Hemen siz de bir bakın!

Garanti BBVA bunu yapanın cebine tam 6 bin TL koyacak... Bu kampanyayı duyan da gören de bayram etti... Hemen siz de bir bakın...

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart’lı olanlara özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayram’ında da kazanmaya devam edecek. İşte detaylar!

Bayram Dağ Haberi

Bayram Dağ

Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi, Bayram Dağ Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 

Alanat Turizm Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi, Mede 2...