26 / 05 / 2024

bayram trafiği ne durumda

bayram trafiği ne durumda

Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı. Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2024: Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile milyonlarca emekli Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi...

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekli tarafından dört gözle beklenen bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte merakla beklenen 2024 yılı emekli ikramiyeleri ile ilgili detaylar...

Bayrama bir kaç gün kaldı! Peki Bayram şekeri fiyatları ne durumda? İşte marketlerin Bayram şekeri fiyatları...

2023 Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte marketlerde bayram şekerleri raflara konulmaya başladı. Peki A101, BİM, Şok market, Migros gibi marketlerde Bayram şekeri fiyatları ne durumda? İşte Bayram şekeri fiyat listesi...

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

2022 emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek?

2022 emekli bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki 2022 emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte detaylar!

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Denizli Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 TL'den başlıyor. Projede 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Sivas Akıncılar'da 33 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 110 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Sivas Akıncılar emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 12 bin 400 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede emekli kategorisinde 47 adet satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Trabzon Vakfıkebir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'da başvurular sona erdi. Emekli kategorisinde satışa çıkarılan projede 2+1 konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Sivas Yenimahalle kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Sivas Yenimahalle'de yer alan 184 konut emekli kategorisinde satışa çıkıyor. Projede 314 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Sivas Yenimahalle kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Kurayla satışa çıkarılan projede fiyatlar henüz netleşmedi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi ne zaman?

bayram trafiği ne durumda Haberi

bayram trafiği ne durumda

Kurban Bayramı için İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçen vatandaşlardan bazıları, tatil yarın sona erecek olmasına rağmen dönüşe başladı.


Vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.


Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelerek Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyenler, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda bekletilerek kontrollü şekilde Feribot İskelesi'ne gönderiliyor.


Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini...