05 / 05 / 2024

bayram trafik tedbirleri

bayram trafik tedbirleri

İçişleri Bakanı Ala, "Kurban Bayramı'nda sürücülerin dikkatli olmasını ve kurallara harfiyen uymasını rica ediyorum, çok önemsiyorum" dedi. Ala, kazaların önlenmesi için şimdiden çalışmalara başladıklarını kaydetti

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Muğla'da bayram yoğunluğu yaşanıyor!

Kurban Bayramı tatilini Muğla'da geçirmek üzere gelen yerli ve yabancı turistler, kentin turistik ilçelerini hareketlendirdi. Ortaca, Fethiye, Marmaris, Datça ilçelerinde sahiller doldu. Muğla genelinde trafik yoğunluğu da arttı.

Muğla'da bayram yoğunluğu!

Kurban Bayramı tatilini Muğla'da geçirmek üzere gelen yerli ve yabancı turistler, kentin turistik ilçelerini hareketlendirdi. Ortaca, Fethiye, Marmaris, Datça ilçelerinde sahiller doldu. Muğla genelinde trafik yoğunluğu da arttı.

Dün deniz, kara ve havada trafik durma noktasına geldi!

Kurban Bayramı’nı memleketleri ya da tatil yörelerinde geçirmek isteyenlerin büyük kentlerden çıkışıyla perşembe gecesi başlayan ‘çıldırtıcı’ trafik yoğunluğu, dün de devam etti. Trafik birçok yerde durma noktasına geldi.

Muğla'da Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor!

Kurban Bayramı tatilini Muğla'da geçirmek üzere gelen yerli ve yabancı turistler, kentin turistik ilçelerini hareketlendirdi. Ortaca, Fethiye, Marmaris, Datça ilçelerinde sahiller doldu. Muğla genelinde trafik yoğunluğu da arttı...

Bayram trafiğine havadan denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı nedeniyle oluşan trafik yoğunluğunu çözmek amacıyla İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 6 büyük ilde 26 helikopterle, trafik polislerine havadan destek veriyor...

Bayram trafiği erken başladı!

Kurban Bayramı tatili öncesi İstanbul'dan çıkışlar erken saatlerde başladı. Trafik yoğunluğu bir çok kritik noktada kendisini erken gösterdi.Tem otoyolunun Düzce kesiminde, Kurban Bayramını memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler yoğunluğa nede

Yollarda bayram yoğunluğu!

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar, Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun karayolunda yoğunluğa neden oldu. 46 ilin bağlantı noktasında yer alan Kırıkkale’de karayolları ve trafik ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu başladı!

Kurban Bayramı tatilinin başlaması dolayısıyla İstanbul genelinde trafikte yoğunluk yaşanırken, Çamlıca gişelerinin önünde uzun araç kuyrukları oluştu. Kent genelinde köprüler, otoyollar ve ana arterlerde trafik yavaş ilerledi.

İstanbul'da bayram trafiği başladı!

Kurban Bayramı nedeniyle İstanbul’da yoğun trafik yaşanıyor. Kurban Bayramı öncesi son iş günü olması ve erken bayram tatiline çıkanlar yüzünden Boğaiçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü başta olmak üzere pek çok noktada yoğunluk yaşanıyor...

Bolu Dağı'nda trafik denetimleri arttırıldı!

Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Sönmez: "Bayram tatili için gerekli önlemleri aldık. Tatil boyunca 12 resmi ekip ve 3 radar ekibiyle trafiği izleyeceğiz" dedi.

bayram trafik tedbirleri Haberi

bayram trafik tedbirleri


İçişleri Bakanı Efkan Ala, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak trafik tedbirleri hakkında "Bir kişinin bile hayatını kaybetmemesini sağlayacak bir tedbir varsa onu değerlendirelim istiyoruz. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda gönül arzu ediyor ki, hiçbir biçimde ölüm haberi almayalım. Hastaneler yaralılarla dolmasın" dedi. 


İçişleri Bakanı Ala başkanlığında, Kurban Bayramı'nda alınacak trafik tedbirlerine ilişkin, akademisyen ve bürokratların da katılımıyla bakanlıkta bir toplantı düzenlendi.


 Bakan Ala, alınacak tedbirlerin, hedeflerin, Türkiye genelinde yapılan yeni düzenlemelerin gözden geçirileceğini belirterek, "Vatandaşımıza en kaliteli trafik hizmetini, onları en az rahatsız edecek şekilde verebilmeyi sağlamak için bir aradayız. Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak bölünmüş yollar, otobanlar, hava yolu, demir yolu, hızlı tren; bütün bunlar ulaşım sektöründeki gelişmeyi ortaya koyuyor" diye konuştu. 


Türk halkının milli gelirinin yükselmesiyle vatandaşların otomobil talebinin arttığını, günlük trafiğe giren...