21 / 05 / 2024

Bayramapaşa City Line adres

Bayramapaşa City Line adres

Banka kredisi kullanılabilen City Line Konutlarında daireler 561 bin TL ile 635 bin TL arasında değişiyor. Bayrampaşa City Line resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor.

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Mga Metal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Metal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özdemir tarafından kuruldu.

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Yücesoy tarafından kuruldu.

Abosskal Mühendislik İş Geliştirme Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Abosskal Mühendislik İş Geliştirme Müşavirlik Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk ve İbrahim Sezgin ortaklığında kuruldu. 

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları!

14 ve 15 katlı iki blok şeklinde tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesi 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları 530 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Akkülah İnşaat'tan Karaman'a Turkuaz City projesi!

Akkülah İnşaat, Karaman'da 33 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçireceği Turkuaz City projesinde zengin sosyal donatılar ile birlikte yükselecek. Akkülah, 500 konutluk Turkuaz City ile estetik ve mimari açıdan Karaman'a yeni bir vizyon kazandıracak.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Maxi City yılbaşında açık mı?

Maxi City, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Maxi City yılbaşında açık mı? Maxi City yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Maxi City 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

City's Nişantaşı yılbaşında açık mı?

City's Nişantaşı, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı yılbaşında açık mı? City's Nişantaşı yılbaşında kaçta açılıyor? İşte City's Nişantaşı 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bayramapaşa City Line adres Haberi

Bayramapaşa City Line adres

35 adet konut ve 11 adet ticari alanın yer aldığı City Line projesi İstanbul'un Avrupa Yakasında yer alan Bayrampaşa bölgesinde konumlandırılıyor. City Line Evleri Semerkand Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı City Line Bayrampaşa Konutları 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. City Line satılık daire fiyatları 561 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Bayrampaşa City Line  Konutlarında daireler 110 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. 12 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen City Line  Konutlarında ofislerin alanları 68 metrekare ile 712 metrekare arasında değişiyor. 


City Line Bayrampaşa fiyat listesi:

2 oda 1 salon daireler 561 bin TL ile 580 bin TL arasında,

3 oda 1 salon daireler 582...