21 / 05 / 2024

bayramda ek seferler

bayramda ek seferler

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenledi.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbullular dikkat: İETT’de saatler değişti! Toplu taşıma yarın ücretsiz mi?

İETT'ye bağlı toplu ulaşım araçları olan otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesinde sona gelindi. Kış tarifesi düzenlemesi ile birlikte ulaşımda ek seferler düzenlendi. Ayrıca 12 Eylül okulların açıldığı ilk gün olması nedeniyle 06.00-14.00 saatlerinde toplu ulaşım ücretsiz olacak.

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Bayram öncesi seferler doldu! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil mekanlarında geçirmek isteyenler şimdiden Otogarlarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Ek seferler eklendi! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Maaşlara 500 lira ek ödeme geliyor! Hesaplara 5 bin 504 lira yatacak

Ramazan Bayramı tatili 9 gün açıklanması beklenirken hükümet tatili uzatmadı. Bayramda işyerleriyle anlaşmalı olarak tatilini 9 güne tamamlayanlar dışında kalan çalışanların bayramda yapacakları mesaiye işveren ek ödeme yapacak. Maaşlar bu ay 500 lira fazla yatacak.

Konya İstanbul YHT seferleri başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor. Törenler nedeniyle ek seferler de yapılacak.

Ankara-Konya arasında çalışan YHT'lerin saatleri değişiyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan 10-17 Aralık tarihleri arasında Ankara-Konya arasında çalışan Yüksek Hızlı Trenlerin (YHT) hareket saatlerinde değişikliğe gidildiğini ve ilave ek seferler konulduğunu belirtti.

YHT'lere Şeb-i Arus törenleri için ek seferler konuldu!

Bakan Elvan, Mevlana’yı anma törenleri nedeniyle 10-17 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara-Konya arasında çalışan YHT'lerin hareket saatlerinde değişikliğe gidildiğini ve ilave ek seferler konulduğunu bildirdi.

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak!

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenledi.

Bayramda havayollarında 296 ek sefer düzenlenecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, vatandaşların bayram süresince mağduriyet yaşamaları için trenlere ek vagonların ekleneceğini, hava yollarında da 296 ek seferin planlandığını bildirdi.

Havayolu şirketleri bayramda ek sefer düzenleyecek!

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

İstanbul Otogarında bayram yoğunluğu yaşanıyor!

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor...

Bayram gelmeden otobüs biletleri tükendi!

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle İstanbul otogarında yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Otogarı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Birçok otobüs firmasında biletler tükenirken, yetkililer de ek seferler koymak için çabalıyor.

bayramda ek seferler Haberi

bayramda ek seferler

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenlerken, otobüs ve trenlerde açılan ilave seferlere rağmen yer kalmadığı belirtildi.


Beş günlük Kurban Bayramı süresinde vatandaşları en çok zorlayacak konuların başında ulaşım geliyor. Yüksek Hızlı Tren’de (YHT) biletler tükenirken hava, kara ve deniz ulaşım araçlarında da çok az boş yer kaldı. Firmalar, Kurban Bayramı döneminde tatilcilerin seyahatlerinde sıkıntı yaşamaması amacıyla çok sayıda ek sefer düzenliyor.


THY ve özel havayolu şirketleri, 3-8 Ekim dönemindeki Kurban Bayramı tatilinde, yolcuların uçuşlarda yer bulma sıkıntısı yaşamaması amacıyla mevcut seferlerin yanı sıra iç ve dış hatlarda 400’e yakın ek sefer gerçekleştirecek. Tatil döneminde en çok ek...