20 / 05 / 2024

bayramda hangi müzeler açık

bayramda hangi müzeler açık

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı boyunca açık olacak. Müzeler Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Kurban Bayramı'nda hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak? 2023 Bayramda köprüler bedava mı? 

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olacağını sorguluyor. İşte detaylar... 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar

Kurban Bayramı boyunca devletin işlettiği köprü ve otoyollardan ücret alınmayacak. Fakat yap-işlet-devret projesiyle kapsamında yapılmış köprü ve otoyollar bayramda da ücretli olmaya devam edecek. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Borsa arife günü açık mı? Borsada hangi günler işlem yapılacak? Bankalar bayramda hangi günler açık?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Borsa İstanbul’da ve bankalarda hangi günlerin tatil olduğu merak ediliyor. Yatırımcılar arife günü işlemlerin saat kaça yapılacağını araştırıyor. İşte detayları haberimizde…

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Kurban Bayramı’nda otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz?

Kurban Bayramı’nda otoyollar ve köprüler ücretsiz mi? bu ve buna benzer pek çok sorunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte detaylar!

bayramda hangi müzeler açık Haberi

bayramda hangi müzeler açık

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.   


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk, sadece tarihi özellikler taşıyan birer müze olarak değil, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan kültürel mekanlar olarak da yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. 


İstanbul'da düzenlenen gezi programlarının da ayrılmaz birer parçası durumunda olan müzeler, Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirecekler için kapılarını açık tutacak. Müzelere girişte 7 yaşından küçüklerden ücret alınmayacak. 



Yeni...