21 / 05 / 2024

bayramda yol ne durumdu

bayramda yol ne durumdu

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu

Bayramda çalışanlar dikkat! Bayram mesaisi ne kadar? Bayramda çalışanlar kaç TL alacak? 

Bayramda çalışan binlerce vatandaş, mesai ücretini merak ediyor. Peki bayram mesaisi ne kadar? Bayramda çalışanlar kaç TL alacak? İşte ayrıntılar...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Kenara 1 dolar alıp atanlar çabuk bakın! Bayramda dolar bakın ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022

Dolar kurundaki son dakika verileri bayram da merak edilip araştırılıyor. Kenara 1 dolar alıp atanlar dikkat! Bayramda dolar ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022...

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Üçyol-Buca Metro Hattı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 2020'de inşaatına başlanacağı söylediği Üçyol-Buca Metro hattında çalışmalarının başlamadığı iddia edildi. Peki, metro hattında son durum ne? 

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Gayrimenkul vergi yapılandırmalarına bayramda başvurulabilecek!

27 Ağustos Pazartesi gününe (o gün dahil) uzatılan yapılandırma başvuruları bayramda da yapılabilecek. Gayrimenkul vergi borcu olan vatandaşlar başvurularını online yapabilecek..

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

bayramda yol ne durumdu Haberi

bayramda yol ne durumdu


Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.


Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu. Özellikle gece yarısından sonra artan yoğunluk sebebiyle bazı bölgelerde sürücüler, 50 kilometrelik hızın altında seyretmek zorunda kaldı.


Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.


Ankara yönündeki dinlenme tesislerinde de yoğunluk yaşanıyor.


Tatilciler, TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda yoğunluğa neden oldu.


Trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için sürücüleri zaman zaman Yeniçağa kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriyor. Otoyolun Yeniçağa kavşağında da  araç kuyruğu oluşuyor.


Bayram tatili için İstanbul’dan Sinop'a gittğini belirten Şaban Çakır, "9 saattir yoldayız. Normal şartlarda yol 8-9 saat sürüyordu. Şu anda varmış olmamız gerekiyordu ama trafik yoğunluğu nedeniyle en az 6 saat daha yolumuz olduğunu...