19 / 05 / 2024

bayrampaşa 2 yeni bilgi evi

bayrampaşa 2 yeni bilgi evi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı..

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfalılara 2 yeni müjde! Resmen açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 yeni milllet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'ın iki ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

bayrampaşa 2 yeni bilgi evi Haberi

bayrampaşa 2 yeni bilgi evi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede her mahalleye bir bilgievi açılacağı müjdesini verdi.


Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cevatpaşa ve Terazidere bilgievleri Bayrampaşalı öğrencilerin hizmetine açıldı. Cevatpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen törende Terazidere Bilgievi’nin açılışı da yapıldı. Açılışı yapılan iki bilgievi ile birlikte bölgede 7’inci bilgievi hizmete sunulurken, toplamda her iki bilgievinde de bin 300 öğrenci eğitim görecek.

Bilgievleri açılış törenine, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program...