29 / 04 / 2024

bayrampaşa 2015 projeleri

bayrampaşa 2015 projeleri

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Atila Aydıner: Bayrampaşa’nın değerine değer katıyoruz!

Bayrampaşa Belediye Meclisi'nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa projeleri de masaya yatırıldı.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Bayrampaşa Hali'nin yer seçimi için ihaleye çıkıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Hali yer seçimi kriterleri, hal işletim modeli tasarımı; et ve süt ürünleri, kuru gıda, kesme çiçek, su ürünleri halleri analiz, araştırma ve veri toplama çalışması hizmeti alımı ihalesini 6 Nisan 2015 tarihinde

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi 15 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Doğa Koleji'nden Bayrampaşa'ya 2. kampüs!

Bayrampaşa'da bir kampüsü bulunan Doğa Koleji, 2. kampüsünün çalışmalarına başladı. Kayıtların da başladığı Doğa Koleji Bayrampaşa 2 kampüsü 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı ve otoparkı açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

Saroz Bayrampaşa Otel projesi Temmuz 2015'te açılacak!

İlk olarak 152 odalı tasarlanan Saroz Gayrimenkul Bayrampaşa Otel projesinde yapılan kapasite artışıyla birlikte oda sayısı 210'a çıktı. Otelin Temmuz 2015 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor...

Pashadora Bayrampaşa ulaşım!

Mutlu İnşaat projesi Pashadora Bayrampaşa ulaşım, telefon, adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneği yer alıyor. Pashadora Bayrampaşa teslimleri 2015'te gerçekleşecek...

Pashador Bayrampaşa'da 24 aya kadar sıfır faiz!

Mutlu, Mes Turkuaz ve Bauman İnşaat ortaklığıyla Bayrampaşa'da yapımına başlanarak Haziran 2015'te teslim edilmesi planlanan Pashador projesinde daire sahibi olmak isteyenlere, yüzde 10'u peşin olmak üzere 24 aya kadar sıfır faiz seçenekleri sunuyor...

Bayrampaşa Pashadora ödeme planı!

Bayrampaşa Pashadora ödeme planı bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 200 konutun yer aldığı Bayrampaşa Pashadora Evleri projesinde daire teslimleri 2015 yılı Haziran ayında yapılıyor...

bayrampaşa 2015 projeleri Haberi

bayrampaşa 2015 projeleri


Bayrampaşa’da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.



Başbakan Davutoğlu; İstanbul’u küresel başkent yapıyoruz


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), altyapıdan çevreye, ulaşımdan sağlığa kadar her alandaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İBB tarafından Bayrampaşa’da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Lisesi ve ilçe belediyesinin yaptığı yatırımlar, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Törene Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra İstanbul Valisi Vasip Şahin, milletvekilleri ve İBB Bürokratları katıldı. Törende konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’u dünyanın cazibe merkezi haline getirdiklerin belirterek, şehirde rekor mahiyetinde çok projeye imza...