04 / 05 / 2024

Bayrampaşa Atatürk Parkı otopark

Bayrampaşa Atatürk Parkı otopark

İlçe genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Atatürk Parkı’nın altına yaklaşık 500 araçlık otopark yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

DHMİ'den 'Atatürk Havalimanı salgın hastanesi' açıklaması!

DHMİ Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin, havalimanı operasyonlarını olumsuz etkilemediğini açıkladı. DHMİ'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nındaki pistlerin, İstanbul Havalimanı iniş kalkış operasyonlarını olumsuz etkilediği için devre dışı bırakıldığı belirtildi...

Özgür Karabat'tan Atatürk Havalimanı'na yapılan hastaneye ilişkin açıklama!

CHP’li Özgür Karabat, Atatürk Havalimanı'nda koronavirüs salgını kapsamında inşa edileen hastaneye ilişkin açıklamalarda bulundu...

Hüseyin Keskin'den Atatürk Havalimanı hastanesi açıklaması!  

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'ndaki sahra hastanesinin ‪genel havacılık ve kargo operasyonlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden inşa edildiğini ifade etti...

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Bayrampaşa Atatürk Parkı otopark Haberi

Bayrampaşa Atatürk Parkı otopark


Yıllardır çözülemeyen ilçenin merkezindeki otopark sorununa Bayrampaşa Belediyesi neşter vurmaya hazırlanıyor. Yeni otopark projesiyle birlikte Atatürk Parkı’nın altı otoparka dönüştürülürken, parkın üst kısmı da yapılacak düzenlemeyle yepyeni bir görünüm kazanacak.


Toplam 16 bin metrekare alan inşa edilecek ve 4 kattan oluşacak otopark yaklaşık 500 araç kapasiteyle Bayrampaşa’nın en büyük ve en modern otoparkları arasında yer alacak. Şubat ayının sonunda inşaatı başlaması planlanan çok katlı otopark ve park 2017 yılının başında hizmet vermeye başlayacak. Otoparkta engelli vatandaşlar için de özel park alanı ayrılırken yine engellilerin kullandığı elektrikli tekerlekli sandalyeler için de park yeri ayrıldı.





AYDINER: OTOPARK KAPASİTESİNİ 20 BİNE ÇIKARACAĞIZ

Göreve başladığında Bayrampaşa’daki trafik sorununu çözme sözü verdiğini hatırlatan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Somut projeleri bir bir hayata geçirerek bu vaadimizi de...